ico 09-42 59 86 03 ico

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
Renkaat

Goodyear

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Kotisohvalta, vielä kun luntakin on maassa on mukava tehdä kaupat. Taitaa olla jo kolmas kerta kun käytän palvelua. Nopeus ja laatu ollut erinomaista. Kiitos! E. I., Alavieska lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 renkaat

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 renkaat ovat hyvä valinta sinulle,joka haluat renkailtasi erittäin korkeaa suorituskykyä ja lyhyet jarrutusmatkat tärkeinä hetkinä. Goodyearin huipputason tekniikka takaa loistavan suorituskyvyn ja ajotuntuman jopa vaativimmissa olosuhteissa sekä samalla tarjoaa sinulle hyvän ajomukavuuden. Goodyear merkkiin luottavat monet maailman johtavista ajoneuvovalmistajista ja huipputason kuljettajista. Valmistajat, kuten Rolls Royce, BMW, Ferrari,Audi,Land Rover ja Maserati ovat myös päätyneet käyttämään näitä renkaita. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 – Ominaisuudet Ominaisuuksiltaan nämä kesärenkaat ovat ehdotonta huippuluokkaa ja tarjoavat täydelliset ajo-ominaisuudet myös vesisateessa. Todisteena tästä voidaan sanoa, että nämä renkaat ovat yksi harvoista, mitkä ovat saaneet EU-rengasmerkinnäksi märkäpidosta arvosanan A. Niiden vierintäkitka on myös saatu erittäin alhaiseksi uuden FuelSaving -tekniikan ansiosta, mikä puolestaan tarkoittaa alhaisempaa polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Renkaat netistä edulliseen hintaan Rengas-Online verkkosivuilta löydät tuhansien eri mallien ja merkkien joukosta myös Eagle F1 Assymmetric 2 -mallin. Voit helposti vertailla eri tuotteita esimerkiksi rengaskoon,tyypin,nopeusluokan tai kantavuusluokan perusteella. Kun tilaat renkaat netistä, voit säästää huomattavia summia, sillä hintamme ovat todennäköisesti aina pienemmät kuin perinteisissä rengasliikkeissä. Tilaa nyt uudet kesärenkaat Rengas-Onlinestä niin säästät aikaa ja rahaa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:07