ico 09-42 59 86 03 ico

Goodyear DuraGrip
Renkaat

Goodyear

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7097 Asiakkaiden arviot

Sivut olivat selkeät ja toimi hyvin mobiililaitteella. I. R., NAKKILA lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Goodyear Duragrip renkaat

Goodyear Duragrip renkaat ovat erityisesti perhe- ja kaupunkiautoille suunnitellut turvalliset ja alhaisen vierintävastuksen omaavat kesärenkaat. Niiden edullisemmasta hinnasta huolimatta renkaat kuitenkin pärjäävät ominaisuuksillaan monille kalliimmille malleille, mistä syystä ne ovatkin turvallinen vaihtoehto päivittäiseen ajoon. Goodyear on merkkinä puolestaan pitkät perinteet omaava osaaja sekä erityisen tunnettu huippulaadukkaista kumiseoksistaan ja innovatiivisesta renkaiden suunnittelusta.

Goodyear Duragrip renkaat – Ominaisuudet

Nämä nykyaikaisille perhe- ja kaupunkiautoille suunnitellut kesärenkaat mahdollistavat taloudellisemmat kilometrit, helpon käsiteltävyyden, paremman turvan vesiliirtoa vastaan ja hiljaisemmat ajokilometrit. Hyvistä ajo-ominaisuuksista tunnustuksena nämä Goodyear renkaat pärjäsivät loistavasti myös EU-rengastesteissä. Matalampi polttoaineenkulutus on mahdollista saavuttaa Duragripin tasaisen pintapaineenjakautumisen ansiosta, mikä osaltaan vähentää vierintäkitkaa ja näin ollen säästää polttoaineetta. Ajotuntumaa ja käsiteltävyyttä on renkaissa parannettu uudenlaisen 3D-BIS-tekniikan sekä jäykemmän olka-alueen avulla, mitkä yhdessä tekevät auton hallinnasta helpompaa erityisesti kaarreajossa. Tämä mahdollistaa ajoneuvon hyvän ajettavuuden sekä paremman reagoinnin jopa ääritilanteissa.

Goodyear renkaat netistä

Rengas-Onlinen verkkokauppa tarjoaa sinulle suuren valikoiman parhaimpia renkaita, mistä löydät myös huippusuositut Goodyearin kesä- ja talvirenkaat. Ostamalla kaksi tai useamman Goodyear rengasta meiltä, saat myös kuljetuksen postikuluitta. Nauti turvallisista ajokilometreistä ja vaihda renkaat ajoissa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 11.01.2019 02:06