ico 09-42 59 86 03 ico

Dunlop SP Winter Sport 3D
Renkaat

Dunlop

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Ehdottomasti paras luotettavin ja paras rengastoimittaja jonka olen käyttänyt!! Kaikki renkaat tilattu tästä jo 3 vuoden ajan! E. U., Parainen lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Dunlop SP Winter Sport 3D renkaat

Dunlop SP Winter Sport 3D renkaat ovat valintasi, kun haluat turvallisuutta arvaamattomaan talvisäähän. Nämä loistavalla ajettavuudella, hyvällä käsiteltävyydellä ja parannetuilla pito-ominaisuuksilla varustetut kitkarenkaat ovat valintasi, kun et halua tinkiä turvallisuudesta. Dunlop on myös merkkinä myös merkkinä erityisen tunnettu tarkoista pito-ominaisuuksista ja hyvästä kulutuskestävyydestä, minkä takia myös useat kuljettajat ovat valinneet ne Suomen haastaviin talviolosuhteisiin.

Dunlop SP Winter Sport 3D renkaat – Ominaisuudet Dunlopin Winter Sport talvirenkaat tarjoavat kuljettajalleen hyvin pidon ja ajettavuuden kaikissa talviolosuhteissa. Tämä on ollut mahdollista saavuttaa Dunlopin uuden ”Touch”-teknologian ansiosta, minkä ansiosta kitkarenkaat säilyttävät aina hyvän ajotuntuman tiehen ja siten myös tarkan käsiteltävyyden jopa ääritilanteissa. Osa syy miksi Winter Sport talvirenkaat takaavat tarkan tuntuman kelissä kuin kelissä on erittäin laadukkaan silika-seoksen hyödyntäminen kulutuspinnassa. Tämä kumiseos mukautuu hyvin eri lämpötiloihin ja näin ollen on hyvä ajaa kylmissä olosuhteissa, kun taas kuivalla se säilyttää kestävyytensä.

Dunlop renkaat netistä Dunlop renkaat tilaat itsellesi edulliseen hintaan suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat ystävällisen asiakaspalvelun ja hyvän valikoiman lisäksi nyt myös kuljetuksen kaupan päälle, kun ostat kaikki neljä rengasta kerralla. Tee tilaus jo tänään ja sijoita laaturenkaisiin!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:05