ico 09-42 59 86 03 ico

Dunlop Ice Touch
Renkaat

Dunlop

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7051 Asiakkaiden arviot

Kilpailukykyiset hinnat ja laaja valikoima. Johdonmukainen tilausprosessi. Tapio V., Vaasa lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Dunlop Ice-Touch talvirenkaat

Dunlop Ice-Touch talvirenkaat on kehitetty vaativiin talviolosuhteisiin. Erinomaisen pidon niin jäällä kuin lumellakin tarjoavat laaturenkaat muuttavat ajamisesi turvallisemmaksi ja nautinnollisemmaksi. Tunnetun laatumerkin valmistavat tuotteet sijoittuvat aina markkinoiden kärkipäähän niin laatunsa kuin suorituskykynsäkin puolesta. Dunlop Ice-Touch talvirenkaat ja niiden erityisominaisuudet Nastoituksen ja edistyksellisen kitkakuvioinnin ansiosta rengas saa parhaan mahdollisen kosketuksen tienpintaan ja tarraa siihen tiukasti kiinni, mikä tekee kaarreajosta turvallista ja lyhentää huomattavasti jarrutusmatkaa.

Symmetrinen pintakuvio ja epätasaisesti sijoitellut nastat pienentävät renkaista aiheutuvaa meteliä ja siksi ne sopivat käytettäväksi myös vanhemmissa heikomman äänieristyksen omaavissa ajoneuvoissa. Renkaiden vierintävastus vaikuttaa olennaisesti auton polttoaineenkulutukseen ja siksi renkaita valitessa tulee olla tarkkana. Dunlop Ice-Touch talvirenkaat omaavat erittäin pienen vierintävastuksen ja tulevat melko varmasti tiputtamaan autosi nykyistä kulutusta.Nastarenkaat ovat paras valinta Suomen liukkaille keleille.

Dunlop tietää tämän faktan ja on kehittänyt aivan uuden tyyppisen neliskulmaisen nastamallin, minkä kulmien ansiosta pito on saatu maksimoitua. Ice-Touch renkaissa on hyödynnetty myös korkealaatuista talviolosuhteisiin kehitettyä kumiseosta, mikä ei menetä ominaisuuksiaan kylmimmilläkään keleillä. Osta Dunlopin laaturenkaat edullisesti netistä Tilaamalla nastarenkaat netistä säästät selvää rahaa ja saat tehtyä rengasostoksesi huomattavasti vaivattomammin kuin rengasliikkeitä kierrellessäsi. Vertaile hintoja ja tilaa sopivimmat renkaat jo tänään. Vähintään kahden tuotteen tilaukset toimitetaan sinulle ilmaisella kuljetuksella muutaman päivän sisällä tilauksen tekemisestä.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 05.10.2018 02:05