ico 09-42 59 86 03 ico

Cooper Discoverer AT3
Renkaat

Cooper

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Ehdottomasti paras luotettavin ja paras rengastoimittaja jonka olen käyttänyt!! Kaikki renkaat tilattu tästä jo 3 vuoden ajan! E. U., Parainen lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Cooper Discoverer AT3 renkaat

Cooper Discoverer AT3 renkaat ovat kadulle ja maastoon suunnitellut hyvän suorituskyvyn ympärivuotiset renkaat, mitkä eivät jätä sinua pulaan. Niillä ajat leikiten mökkitiet, kuin myös turvallisesti kaupunkiolosuhteissa. Niissä yhdistyvät tasapainoisella tavalla uusi rengasteknologia, laadukkaat materiaalit ja tyyli. Cooper renkaat ovat myös tunnettuja laadukkaasta renkaiden rakenteesta, mikä mahdollistaa säästöt polttoainekuluissa ja hyvän renkaan kulutuskestävyyden.

Cooper renkaat – Ominaisuudet

Cooper Discoverer AT3 renkaat tekevät ajamisesta helpompaa lähes millä tahansa alustalla ja sääolosuhteissa. Nämä ympärivuotiset renkaat, eli Keski-Euroopan talvirenkaat yhdistävät hyvän ohjattavuuden ja märkäpidon. Märkäpidosta erityisen hyvän tekee renkaiden uudenlainen pintakuviointi sekä laadukas silicaseos kulutuspintamateriaaleissa. Kun pintakuviointi eristää veden renkaan ja tien välistä, niin laadukas silicaseos säilyttää kimmoisuutensa ja mukautuu paremmin eri lämpötiloihin. Ohjattavuutta puolestaan parantaa renkaan jämäkkä keskiripa ja tukeva olka-alue. Keskiripa pitää auton hallittavuuden hyvänä suuremmissa nopeuksissa, kun taas tukeva olka-alue tekee kaarreajosta tarkemman. Hyvien ajo-ominaisuuksiensa ansiosta renkaat pärjäsivät hyvin myös EU-rengastesteissä.

Renkaat netistä edullisemmin

Kun tilaat uudet renkaat netistä suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, niin voit säästää huomattavia summia rengashankinnoissa. Verkkokaupastamme tilaat tuotteet suoraan kotiisi tai lähimpään rengashuoltoosi vain muutamassa päivässä ja kun ostat kaksi tai useamman rengasta kerrallaan, niin tarjoamme myös postikulut kaupan päälle. Lähetä tilaus ja nauti ajamisesta ympäri vuoden.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:04