Continental WinterContact TS 850
Renkaat

Continental

Rengastyyppi

Rengaskoko

Hintaluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 6921 Asiakkaiden arviot

Ilmainen toimitus ja markkinoiden edullisimmat hinnat olivat syy miksi tilasin renkaat teiltä. Mikko P., Oulu lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Continental WinterContact TS 850 renkaat

Continental WinterContact TS 850 talvirenkaat on suunniteltu tarjoamaan pitoa vaativissakin talviolosuhteissa. Eritoten renkaiden valmistuksessa on kiinnitetty huomiota renkaiden pitoon jäällä, lumella ja märällä tienpinnalla. Continental on yksi suurimmista rengasvalmistajista, joka pitää suurta markkinaosuutta rengasmarkkinoilla. Rengastesteissä lähes poikkeuksetta loistavasti menestyvät Continental renkaat ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Renkaat kuuluvat auton tärkeimpiin osiin ja rengasvalinta vaikuttaa luonnollisesti koko auton ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Valitsemalla Continental WinterContact TS 850 talvirenkaat autosi ajettavuus paranee, ajomukavuus kasvaa, polttoaineenkulutus pienenee, pito talvisilla teillä kasvaa ja samalla teet hyvän teon ympäristölle. Renkaiden pito perustuu kitkaan ja kitkan ollessa suuri auton jarrutusmatka sekä sivuttaispito paranevat sekä sutiminen kiihdytyksissä vähenee.

Kitkarenkaat on valmistettu erityisestä kumiseoksesta ja niiden kulutuspinta on suunniteltu jäälle ja lumelle sopivaksi,mikä takaa niille loistavat ohjaus-sekä jarrutusominaisuudet vaativissa olosuhteissa, jotka ovat varmasti jokaiselle Suomalaiselle autoilijalle tuttuja. Joka syksy tai alkutalvi lumi yllättää autoilijat ja siksi kitkarenkaat on erinomainen rengasvalinta, sillä kitkoilla voit ajaa ympäri vuoden ja vaihtelevat sääolosuhteet eivät vaikuta ajamiseesi. Continental renkaat on arvosteltu maailman laadukkaimpien renkaiden joukkoon. Valmistajan korkealaatuiset tuotteet on aina testattu ja niiden valmistuksessa sekä suunnittelussa käytetään vuosien varrella kertynyttä tietämystä ja ammattitaitoa, jota Continentalilla on jo kymmenien vuosien ajalta. Tilaa nyt laadukkaat talvirenkaat rengas-online.com verkkokaupasta ja hyödynnä ilmainen kuljetus! Kaikilla verkkokaupasta tilatuille tuotteille tarjotaan 30 päivän palautusoikeus.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 04.05.2018 02:03