ico 09-42 59 86 03 ico

Continental ContiIceContact
Renkaat

Continental

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7315 Asiakkaiden arviot

Edullinen hinta, helppo tilausprosessi, valmiit yhteistyökumppanit jotka hoitavat asennuksenkin edullisesti I. A., Turku lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Continental ContiIceContact talvirenkaat

Continental ContiIceContact talvirenkaat ovat useita innovatiivisia menetelmiä hyödyntävät huippu suorituskykyiset nastarenkaat. Erinomaisesti Pohjoisen hankaliin talviolosuhteisiin soveltuvat Continental renkaat on kehitetty maailman osaavimpien rengasinsinöörien johdolla tarjoamaan äärimmäistä pitoa niin lumella, jäällä kuin loskaisilla teilläkin. Uudet teknologiat parantavat pitoa kaikissa tilanteissa Continental ContiIceContact talvirenkaat omaavat uuden kumiseoksen sekä nastateknologian, mitkä on kehitetty varta vasten erittäin liukkaille keleille. Talvipakkasilla vaaratilanteiden riski on korkea ja renkaiden ominaisuudet korostuvat entisestään. Uusi Briliant Plus nastateknologia yhdessä optimoidun pintakuvion kanssa tekevät renkaista turvallisemmat, taloudellisemmat, hiljaisemmat ja paremmin tottelevat.

Erinomainen ohjaustuntuma säilyy vielä suurillakin nopeuksilla renkaiden laadukkaan täyssynteettistä pehmittäjää sisältävän kumiseoksen ansiosta, mikä ei menetä ominaisuuksiaan suurienkaan lämpötila vaihteluiden aikaan. Epäsymmetrinen pintakuvio suurine pitkittäisurineen mahdollistaa renkaiden erinomaisen märkäpidon. Nastojen sijoittelu puolestaan vaimentaa renkaista aiheutuvaa ääntä ja tekee ajamisesta miellyttävämpää. Nastarenkaat ovat paras valinta Suomen pitkään ja jäiseen talveen. Tilaa Continental ContiIceContact talvirenkaat edullisemmin netistä Valitse laadukkaat Continental renkaat Rengas-Onlinen laajan valikoiman joukosta ja tilaa ne huomattavasti Suomen myyntihintoja edullisemmin suoraan kotiisi. Verkkokauppa tarjoaa kaikille vähintään kahden tuotteen tilauksille ilmaisen kuljetuksen valitsemaasi asennuspisteeseen tai kotiovellesi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 22.11.2019 02:02