Continental ContiCrossContact LX
Renkaat

Continental

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7434 Asiakkaiden arviot

Hyvä valikoima, halvat hinnat, takuuvarma toimitus I. I., PUDASJÄRVI lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Continental ContiCrossContact LX ympärivuotiset renkaat

Continental ContiCrossContact LX ympärivuotiset renkaat on kehitetty erityisesti maastoautoille ja muille nelivetoisille henkilöautoille. Erinomaiset ominaisuudet niin maastossa kuin maantielläkin tarjoavat laaturenkaat ovat erinomainen rengasvalinta kaikille raskaammille nelivedoille. Taloudelliset, turvalliset, erinomaisen märkäpidon ja alhaisen melutason tarjoavat Continental renkaat saat nyt edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta. Kymmeniä rengaskokoja kattava valikoima tarjoaa täydelliset renkaat myös sininkin ajoneuvollesi.

Ominaisuudet - Continental ContiCrossContact LX ympärivuotiset renkaat Continental on hyödyntänyt tämän rengasmallin valmistuksessa edistyksellistä kumiseosta, mikä mahdollistaa renkaiden pitkäikäisyyden, erinomaisen pidon maastossa ja maantiellä sekä hyvin vahinkoja ja iskuja kestävän rakenteen niin kulutuspinnan kuin kylkienkin osalta, mikä osoittautuu erinomaiseksi ominaisuudeksi maastoajossa. Normaali autoilija ei yleensä tiedä kaikkea renkaiden ominaisuuksista ja siksi vuonna 2012 pakollisiksi tulleet EU-rengasmerkinnät ovat paras tapa vertailla renkaiden laatua, myös verkkokaupassa. Tämä rengasmalli on saanut arvosanoikseen testien perusteella C märkäpidosta, E vierintävastuksesta eli taloudellisuudesta ja sen melutasoksi on mitattu maastorenkaille alhainen 72 desibeliä. Kyseessä on siis todelliset laaturenkaat.

Tilaa Continental renkaat edullisemmin ja helpommin netistä Rengas-Onlinen helppokäyttöinen verkkokauppa tarjoaa yhden internetin parhaimmista rengasvalikoimasta ja toimittaa kaikki vähintään kahden tuotteen tilaukset ilmaisella kuljetuksella suoraan kotiisi vain muutaman päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tilaa nyt Continental ContiCrossContact LX ympärivuotiset renkaat huomattavasti Suomen hintatasoa halvemmalla Rengas-Onlinelta.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.06.2020 07:28