ico 09-42 59 86 03 ico

Continental Conti Viking Contact 6
Renkaat

Continental

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7294 Asiakkaiden arviot

Edullinen hinta, helppo tilausprosessi, valmiit yhteistyökumppanit jotka hoitavat asennuksenkin edullisesti I. A., Turku lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Continental Conti Viking Contact 6 talvirenkaat

Continental Conti Viking Contact 6 talvirenkaat tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja pitoa kaikissa talviolosuhteissa. Nämä Saksalaiset kitkarenkaat tekevät ajamisesta paitsi turvallista myös mukavampaa kuin ennen. Ajoit sitten lumella tai jäällä, niin renkaan epäsymmetrinen pintakuviointi takaa loistavan suorituskyvyn. Käsiteltävyyttä lumella ja jäällä Continental Conti Viking Contact 6 talvirenkaat tekevät jäällä ja lumella ajamisesta nyt helppoa ja turvallista.

Hyvä lumipito renkaissa on saavutettu suurella määrällä kuviopaloja ja pitkittäisuriin sijoitettujen lumiketjujen ansiosta, minkä ansiosta rengas myös puhdistaa itseään lumesta säilyttäen ominaisuutensa paremmin. Käsiteltävyyttä jäällä puolestaan tuo renkaan keskiosan urien ja kuviopalojen tasapainoinen suhde joka aiheuttaa myös pyyhintäefektin, mikä vähentää renkaan ja ajopinnan välistä vesikerrosta. Renkaan olka-alueelle sijoitetut tuplapalat osaltaan varmistavat paremman poikittaisjäykkyyden, mikä takaa hyvän pidon kuivalla sekä tarkan kaarreajon. Tarkka tuntuma kaarreajossa tekee myös auton hallitsemisesta huomattavasti helpompaa jopa ääritilanteissa, kun reagointi aikaa on vähemmän.

Continental renkaat suoraan verkosta Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt myös kaikki suosituimmat Continental renkaat edullisin hinnoin ja saat myös kätevästi tilattua ne itsellesi ilman postikuluja. Tilaa uudet kitkarenkaat siis heti ja varmista turvalliset ajokilometrit myös talvikeleillä.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 02:02