ico 09-42 59 86 03 ico

Continental 4X4 Contact
Renkaat

Continental

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Oikeiden renkaiden valinta oli selkeää sivuston avulla. A. A., Jyväskylä lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Continental 4X4 CONTACT ympärivuotiset renkaat

Continental 4X4 CONTACT ympärivuotiset renkaat ovat erityisesti 4-vetoisiin autoihin suunnitellut renkaat. Nämä erittäin hyvän ajovakauden, ohjaustuntuman ja mukavuuden omaavat Continental renkaat ovat myös turvallisuutensa puolesta huippuluokkaa. Saksassa suunnitellut Continental ympärivuotiset renkaat tekevät ajamisesta helppoa ja mukavaa monissa eri sääolosuhteissa ja sen takia ne soveltuvatkin hyvin alueille, missä sääolot voivat vaihdella äkillisesti.

Saksalaista laatua – Continental renkaat Continental AG on vuonna 1871 Hannoverissa perustettu yritys, joka on nykyisin maailmallakin tunnettu huippulaadukkaista renkaistaan. Tämä pitkät perinteen omaava rengasvalmistaja pyrkii aina tekemään renkaistaan turvallisemmat, mukavammat ja kestävämmät kuin kukaan muu. Ominaisuuksiltaan Continental 4x4 CONTACT ympärivuotiset renkaat ovat loistavat. Turvallisuus renkaissa on maksimoitu leveiden pitkittäis- ja poikittaisurien ansiosta, mitkä ehkäisevät tehokkaasti vaarallisen vesiliirron riskiä.

Lähes yhtenäiset leveät kuviopalat renkaan keskiosassa puolestaan varmistavat suuntavakaan ja erittäin miellyttävän tiekosketuksen ja näin ollen myös hyvän ajomukavuuden. Renkaat ovat myös varustettu H-nopeusluokalla, eli maksimissaan 210km/h, minkä ansiosta ne eivät menetä ominaisuuksiaan suurissakaan nopeuksissa. Tilaa renkaat suoraan verkosta ja säästä Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät kaikki suosituimmat kesä-, talvi- ja ympärivuotiset renkaat edullisin hinnoin ja saat ne myös tilattua itsellesi nopealla toimituksella ilman postikuluja. Lähetä meille tilaus jo tänään ja varmista mukavat ajokilometrit myös jatkossa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:02