ico 09-42 59 86 03 ico

Bridgestone Turanza ER 300
Renkaat

Bridgestone

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Oikeiden renkaiden valinta oli selkeää sivuston avulla. A. A., Jyväskylä lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Bridgestone Turanza ER 300

Jos haussasi on luotettava kesärengas keskiluokan autoon, ylempään luokkaan tai luksusautoon on Bridgestone Turanza ER 300 rengas erinomainen vaihtoehto. Tätä rengasta on suositeltu esimerkiksi Audi A4, Mercedes A-Class ja VW Passat mallisiin autoihin. Näillä renkailla on hyvä kerskua, sillä niissä sinulla on mielettömän hyvä hallinta autosta sekä kuivalla että märällä tiellä. Meillä rengasta on saatavilla useassa eri koossa, 14-19 tuumaa – osoitteesta rengas-online.com huikeaan hintaan ilmainen toimitus hintaan sisältyen mikäli tilaat vähintään kaksi rengasta yhdellä kerralla.

Erinomaiset tulokset kesärengas testeissä

Renkaan keskelle on laadittu erityinen design, jotta se käytettävissä on maksimaalinen pito myös märillä teillä – minkä lisäksi kaarevat urat kiihdyttävät veden väistymistä ja estävät tehokkaasti vesiliirtoon joutumista. Turanza ER 300 renkaan kehityksessä erityisenä tavoitteena oli tarjota erinomainen ajovakaus korkeissa nopeuksissa. Saksalaisen ”Auto Motor Sport” lehden kesärengas testissä Bridgestone Turanza ER 300 pärjäsi hyvin kategorioissa:

  • hyvä ohjattavuus kuivalla tiellä
  • lyhyt jarrutusmatka – sekä kuivalla että märällä tiellä
  • korkea ohjauksen täsmällisyys

Useat muut hyvät tulokset muissa kategorioissa johti siihen että renkaan arvosana oli ”erittäin suositeltu”.

Vähäinen kuluminen ja korkea ajomukavuus

Olennaisten turvallisuus ominaisuuksien lisäksi tämä rengas teki vaikutuksen myös korkealla ajomukavuudella. Rengas on suunniteltu niin, että se aiheuttaa erittäin vähän melua. Kvartsivahvistettu kehys mahdollistaa vähäisen renkaan kulumisen, eli samalla korkeamman kulutuspinnan käyttöiän.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 02:02