ico 09-42 59 86 03 ico

Bridgestone Blizzak Spike 01
Renkaat

Bridgestone

Rengasmitta

Merkki

Malli

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7051 Asiakkaiden arviot

Todella hyvä systeemi ja helppo löytää tietoja ja tehdä arviointeja eri tuotteiden välillä. Suora karttayhteys asentajaan on loistava! Rauno S., Fiskars lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.Bridgestone Blizzak Spike 01 talvirenkaat

Bridgestone Blizzak Spike 01 talvirenkaat on suunniteltu erityisesti Pohjoisen kylmää talvea silmällä pitäen ja siksi näiden renkaiden pito- ja ohjausominaisuudet eivät petä edes pahimmilla talvipakkasilla. Valmistusmateriaalina on hyödynnetty erityistä kumiseosta, minkä ominaisuudet säilyvät erinomaisina vielä todella alhaisissa lämpötiloissa. Bridgestone nastarenkaat ja niiden ominaisuudet Bridgestone on edelläkävijä, mitä tulee renkaiden valmistukseen ja nyt myös nastateknologia on harpannut askeleen eteenpäin valmistajan ansiosta. Uudet ristikulmanastat purevat jäähän entistä tehokkaammin ja antavat renkaille lähes uskomattoman vakaan sivuttaispidon, samalla lyhentäen jarrutusmatkaa.

Bridgestone nastarenkaat ovat niin sanotut kitkanastarenkaat, joissa yhdistyvät niin kitkarenkaiden kuin nastarenkaidenkin parhaat puolet. Maailman arvostetuimmat insinöörit ovat suunnitelleet renkaaseen edistyksellisen kulutuspinnankuvioinnin, mikä omaa muun muassa lakaisu-urat, mitkä pitävät nastat puhtaina lumesta ja jäästä, risteävät urat, mitkä poistavat lumen tehokkaasti renkaiden pinnalta ja olkaurat, mitkä antavat lisäpitoa syvässä lumihangessa ajettaessa. Kyseessä on siis kaikin puolin korkealaatuiset kitkanastarenkaat, joilla suoriudut hankalemmastakin talvesta leikiten. Bridgestone Blizzak Spike 01 talvirenkaat edullisesti verkkokaupasta Laaturenkaat yhdeltä maailman arvostetuimmista rengasvalmistajista saat nyt edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta. Ilmainen kuljetus tuo ostokset kotiisi jo muutaman arkipäivän aikana. Tilauksen tekeminen on erittäin yksinkertaista ja mikä parasta se onnistuu vaikka kotisohvaltasi käsin. Valitse laaturenkaat, joiden laatuun voit varmasti luottaa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 05.10.2018 02:01