ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaat 225/55 R17

Rengastyyppi

Rengasmitta

/

Hintaluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7294 Asiakkaiden arviot

Edullinen hinta, helppo tilausprosessi, valmiit yhteistyökumppanit jotka hoitavat asennuksenkin edullisesti I. A., Turku lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


225/55 R17 renkaat

225/55 R17 talvi- ja kesärenkaat voit tilata itsellesi suoraan Rengas-Online.com verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Meiltä löydät huippusuositut henkilö-, paketti-, SUV- ja kuorma-auton renkaat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. 225/55 R17 on suosittu rengaskoko, joka voi olla nykyisin vakiona useissa sporttisemmissa autoissa ja siitä syystä erittäin suosittu koko myös meillä. Tämän ansiosta tarjolla on nykyisin yhä useampia rengasmerkkejä ja malleja myös tästä koosta ja valintaa ei tarvitse tehdä enää muutaman vaihtoehdon perusteella. Tarjolla on lukuisia kitka- ja nastarenkaita talven pahimpiin myrskyihin ja korkean suorituskyvyn kesärenkaat, kuten Hankook Ventus Prime2 sekä tietysti lukuisia ympärivuotisia renkaita, jotka soveltuvat vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Rengaskoon valinta

Oikean rengaskoon valinta on tärkeää ajoturvallisuuden kannalta. Auton renkaiden koot ilmoitetaan aina numeroyhdistelmänä, kuten vaikkapa 225/55 R17. Tästä ensimmäinen numero ilmoittaa renkaan leveyden millimetreinä, toinen numero sen profiilinkorkeuden sekä kolmas numero halkaisijan mitattuna renkaan sisäpinnalta, eli vanteen koon. Mittaamisen sijasta kannattaa kuitenkin turvautua renkaiden valinnassa esimerkiksi auton rekisteriotteeseen, josta löydät autovalmistajan suositteleman rengaskoon. Vastaavasti, jos haluat jälkiasennuksena erikokoiset renkaat, niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai johonkin lukuisista huoltopisteistä. Tilaa Hankook Ventus Prime2 tai muut laaturenkaat meiltä jo tänään.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 03:11