ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaat 215/50 R17

Rengastyyppi

Rengasmitta

/

Hintaluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7234 Asiakkaiden arviot

Yksinkertainen ja edullinen, näin sen pitääkin mennä. A. O., LAIHIA lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


215/50 R17 renkaat

215/50 R17 renkaat tilaat itsellesi jouhevalla kuljetuksella ja edulliseen hintaan suoraan Rengas-Online.com verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät suosituimmat talvi- ja kesärenkaat, kuten Goodyear efficientgrip ja monia muita premium-luokan rengasvaihtoehtoja. Lisäksi tarjolla on useita edullisemman hintaluokan malleja ja merkkejä, kuten Nexen ja Goodride. Tämä rengaskoko (215/50 R17) on moderneissa hieman sporttisimmissa autoissa nykyisin erittäin suosittu ja sen takia myös valikoima on viime vuosina kasvanut kohisten. Nykyisin voit tilata juuri omaan käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan mallin, eikä valintaa enää tarvitse tehdä vain muutamasta vaihtoehdosta.

Ajoturvallisuutta kunnon renkailla

Rengasvalinnassa kannattaa hinnan lisäksi kiinnittää huomiota renkaiden todellisiin ominaisuuksiin, joista saat hyvin tietoa esimerkiksi verkkosivuilta löytyvistä EU-rengasmerkeistä. Näissä merkinnöissä ilmoitetaan kyseisen renkaan ominaisuudet vierintäkitkan, rengasmelun ja pidon osalta, jotka vaikuttavat yhdessä ympäristöystävällisyyteen, kulutukseen, ajomukavuuteen ja tietysti turvallisuuteen. Valitsemalla renkaat tasaisillä ominaisuuksilla varmistat siis turvalliset ja taloudelliset kilometrit myös talvisin. Lisäksi uuden renkaan rengaskoko on hyvä tarkistaa vielä auton rekisteriotteesta, sillä tiedoissa voi olla poikkeuksia.

Paras valikoima, paras hinta

Olemme nykyisin Euroopan suurin rengaskauppias ja myös valikoimamme on luultavasti kattavin. Nyt voit tilata käyttöösi soveltuvan rengasmallin helposti verkkokaupastamme parhaimpaan hintaan sekä varata toimituksen vaikkapa lähimpään kanssamme yhteistyössä olevaan huoltopisteeseen, jossa asennus suoritetaan puolestasi. Enää ei tarvitse siis olla asiantuntija tilatakseen renkaita verkosta. Tutustu valikoimaan jo tänään ja tilaa autoosi uusi 215/50 R17 Goodyear efficientgrip rengasmalli tai muut talvi- tai kesärenkaat suoraan kauttamme.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:23