Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaat 215/40 R18


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7363 Asiakkaiden arviot

Hienosti sujuu tilaus, hyvin toimivat nettisivut A. U., Koskenkorva lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


215/40 R18 renkaat

Rengaskokoja on olemassa tuhansia, joten on tärkeää, että opit ymmärtämään, mitä kokomerkinnät tarkoittavat. Kokomerkinnät noudattavat aina samaa kaavaa, missä ensimmäinen luku tarkoittaa renkaan leveyttä millimetreissä merkittynä, toinen luku tarkoittaa renkaan korkeutta vanteen ja kulutuspinnan väliltä, mikä on merkitty muodossa prosenttia leveydestä ja viimeinen luku kertoo sinulle tuumissa, minkä kokoiselle vanteelle rengas soveltuu asennettavaksi. Esimerkiksi 215/40 R18 renkaat ovat mitoiltaan 215 mm leveät, 86 mm korkeat ja sopivat 18 tuumaisille vanteille. Minkä kokoiset renkaat sopivat autoosi? Jokaisella automallilla on oma ensisijaisesti suositeltava rengaskoko, jota kannattaa käyttää, jos vakiovanteet on vielä käytössä. Tietysti auton laittelu on loistava harrastus ja tyylikkäät vanteet sekä matalaprofiilirenkaat muuttavatkin auton kuin auton edustavamman näköiseksi. Löydät autokohtaiset sopivuustaulukot, joista voit tarkastaa automalliisi sopivat renkaat valmistajien sivuilta. Matalaprofiilirenkaat on tyylikäs tapa muuttaa autosi ajettavuus paremmaksi samalla kuin saat sille paremman lookin.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 31.03.2020 03:10