ico 09-42 59 86 03 ico

Lumiketjut merkit

DeltiGrip lumiketjut

 DeltiGrip

König lumiketjut

 König

Maggi lumiketjut

 Maggi

Michelin lumiketjut

 Michelin

Ottinger lumiketjut

 Ottinger

Pewag lumiketjut

 Pewag

ProPlus lumiketjut

 ProPlus

RUD lumiketjut

 RUD

Snö Pro lumiketjut

 Snö Pro

Polaire lumiketjut

 PolaireLumiketjut merkit

Lumiketjut ovat välttämättömiä ajaessa jäisellä tai lumisella kelillä, ja ne tarjoavat parempaa pitoa autoilijalle esimerkiksi huonosti huolletuilla teillä. Verkkokaupastamme löydät useat eri lumiketjut merkit, joista varmasti löydät mieleisesi.

Verkkokaupasta löydät eri lumiketjut merkit vaativaankin tarpeeseen

Jos ajat talvella paljon Lapissa tai muualla Pohjois-Suomessa, jäisillä tai auraamattomilla teillä, kannattaa lumiketjujen hankkiminen ehdottomasti. Se parantaa pitoa, ja tekee siten ajamisesta turvallisempaa. Kaikki johtavat lumiketjut merkit löytyvät verkkokaupastamme, josta voit ostaa ne edulliseen hintaan. Laajasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Kätevän haun avulla voit tarkistaa, mikä merkki tai malli sopisi juuri sinun renkaillesi. Sitten voit helposti sivustolla vertailla eri haun tarjoamia malleja, tietäen että ne kaikki sopivat autoosi. Tarjoamiimme lumiketjuihin kuuluvat DeltiGrip, König, Maggi, Michelin, Ottinger, Pewag, Polaire, Proplus, Rud ja Snö pro. Markkinoiden johtajan Pewagin ketjuja käytetään äärimmäisissä olosuhteissa, sillä ne kestävät kovaakin kulutusta. Ketjuja on tarjolla sekä henkilöautoille että suuremmille ajoneuvoille, kuten traktoreille. Ne ovatkin oiva valinta ammattimaiseen ajamiseen. Myös Maggi, Polaire ja Snö Pro ovat innovatiivisilla ominaisuuksillaan useiden ajajien mieleen. Maggin ja Snö Pron automaattikiristys tekee käytöstä helppoa.

Monet lumiketjut merkit tuottavat ketjunsa metallista, mutta esimerkiksi Polairelta löytyy myös polyuretaanista tehtyjä malleja. Ne sopivat erityisesti autoille, joihin metallisia ketjuja ei jostain syystä voi asentaa. Usein lumiketjujen lukot on kätevästi värikoordinoitu, mikä tekee niiden asentamisesta helpompaa. Tämä ominaisuus on mm. Ottingerilla. Valikoimastamme löytyy myös useita edullisempia lumiketjuja. Niitä edustavat Proplus ja DeltiGrip, mutta myös Snö Pron ja Polairen valikoimista löydät halvempia malleja. Ne sopivat mainisoti satunnaiseen ajamiseen, jos haluat vaikka varmistua että pääset ongelmitta talvella ajamaan lumista mökkitietä. Voit säilyttää lumiketjuja autossa, josta saat ne helposti tarvittaessa käyttöön. Lumiketjut pakataan säilytyslaatikkoon tai -pussiin, ja niiden mukana tulee usein asentamista helpottavat käsineet. Älä anna talven yllättää, vaan osta edulliset lumiketjut vaikka heti. Koko valikoiman hintoineen voit nähdä helposti netissä.

Osta useat eri lumiketjut merkit helposti netistä

Lumiketjut takaavat, ettet enää koe rankkoja päiviä liikenteessä, kun sää on huono. Niiden ostaminen on helppoa, sillä verkkokaupastamme löydät kaiken mitä autoiluun voit tarvita, useat eri lumiketjut merkit mukaan lukien. Pääset netissä helposti tutkimaan, mitkä ketjut voisivat sopia juuri sinun renkaillesi ja sinun käyttöösi. Lumiketjuja löytyy hintahaarukan laidasta laitaan, ja niistä löytyy myös eri ominaisuuksia. Apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja ketjujen valintaan saat asiakaspalvelusta. Tiimimme auttaa sinua renkaisiin ja lumiketjuihin liittyvissä kysymyksissä parhaansa mukaan. Loistavan asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme edullisen hinnan ja nopean toimituksen suoraan kotiovellesi.

Rengas-online.com on Euroopan suurin rengastarvikkeiden verkkokauppa ja valikoimakin on sen mukainen. Verkossa löydät helposti etsimäsi. Ostaminen on myös turvallista, sillä kaikilla tuotteillamme on aina 30 päivän palautusoikeus. Voit kaikessa rauhassa kotona vielä miettiä ostopäätöstäsi.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.06.2019 07:35