Kitkarenkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

/

Nopeusluokka

Hintaluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Haluttu rengassarja löytyi, tilaus onnistui, asennuspaikan valinta onnistui, maksu onnistui ja tämä kaikki sohvalta nousematta. E. O., Lahti lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Kitkarenkaat

Kitkarenkaat ovat talvirenkaat ilman teitä kuluttavia nastoja. Rengasalan kehittyessä ovat myös kitkarenkaiden ominaisuudet kehittyneet niin laadukkaiksi,että ne tarjoavat jo kovan vastuksen nastallisille renkaille. Kitkarenkaiden ominaisuudet ovat olleet näin korkealla tasolla vasta muutaman viime vuoden ajan ja tämä saattaa olla osasyy sille,miksi kaikki eivät vieläkään luota kitkarenkaisiin samoin kuin nastarenkaisiin. Kumiseos,renkaanrakenne ja kulutuspinnan muotoilu ovat tärkeimmät asiat, mitkä vaikuttavat renkaiden tarjoamaan suorituskykyyn.

Jarrutusmatkan ollessa lyhyt niin jäisellä, lumisella kuin kuivallakin tienpinnalla ajettaessa voidaan kitkarenkaiden todeta olevan erittäin turvallinen vaihtoehto myös Suomen talven hankaliin olosuhteisiin. Laadukkaimmat kitkarenkaat Rengas-Online verkkokauppa tarjoaa sinulle Suomen laajimman kitkarengasvalikoiman, jonka seasta löydät niin edullisia kuin arvokkaampiakin rengasmalleja. Hinta ei aina kerro kaikkea renkaiden ominaisuuksista tai laadusta, mutta esimerkiksi tunnettujen valmistajien,kuten Nokian, Michelin, Bridgestone, Goodyear ja Dunlop kitkarenkaat ovat testatusti korkealaatuisia.

Suorituskyvyltään erinomaiset talvirenkaat antavat autollesi tarkemman ohjattavuuden sekä lyhentävät jarrutusmatkaa kaikissa talven olosuhteissa. Kitkarenkaat halvalla netistä Tosiasia on,että talvirenkaat saat edullisimmin verkkokaupasta. Rengas-Online on kerännyt kasaan Suomen suurimman kitkarenkaiden valikoiman, mistä sinun on helppo löytää sopivat kitkarenkaat kaiken kokoisille henkilö-,paketti-,maasto-ja urheiluautoille.Rekisteröidy Uutiskirje

Rekisteröidy nyt uutiskirje! Tilaa nyt uutiskirjeen ja saada uusimmat toimet rengas-online.com

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 06:40