Turvallisuutta talven teille. Vahvuutena saksalainen teknologia.

VikingContact™ 7

  • Ylivoimaiset pito-ominaisuudet talvisilla ja märillä tienpinnoilla
  • Täydellinen ohjaustuntuma kaikilla talven keleillä
  • Erinomaset pito- ja jarrutusominaisuudet jäällä ja lumella
Osta renkaat ›

Erinomainen suorituskyky kaikkiin pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Henkilö- ja maastoautoihin.

Tekniset kohokohdat.

Ylivoimaiset pito-ominaisuudet talvisilla ja märillä tienpinnoilla pohjoismaisen kumiseoksen ansiosta. Kumiseoksen joustavuus on tärkeää varsinkin Pohjoismaiden kylmissä talviolosuhteissa. Siksi VikingContact™ 7 -renkaan kumiseos perustuu ympäristöystävälliseen rypsiöljyyn. Kumiseoksella saavutetaan erinomainen pito kaikissa pohjoismaisissa talviolosuhteissa.
Täydellinen ohjaustuntuma kaikilla talven keleillä uuden pintakuvion ansiosta. Täysin uusi pyörimissuunnallinen pintakuvio jossa optimoitu kuviopalojen ja urien suhde. Vedenpoistourat ohjaavat veden ja loskan pois renkaan ja tien välistä, minkä ansiosta vedenpoisto ja pito ovat parantuneet huomattavasti varsinkin loskaisilla ja märillä teillä. Lisäksi kuviopalojen lukitusmekanismi varmistaa tarkan ohjaustuntuman kaikilla talvikeleillä, myös kuivalla.
Erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet jäällä ja lumella. Suuri määrä erikokoisia saippauksia ja tartuntapintoja varmistaa erinomaisen voiman välityksen renkaasta tielle riippumatta kelistä.
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG