Rengaskehityksen uusi ekologinen ulottuvuus, vahvuutena saksalainen teknologia.

Uusi EcoContact™ 6

  • Maksimaalista polttoainetaloudellisuutta
  • Huomattavasti parempi kilometritulos uudella Green Chili™ 2.0 -kumiseoksella
  • Optimaalista pitoa ja hallittavuutta
Osta renkaat ›

Yhdistämme huipputasoisen rengasteknologian ja autoteollisuuden tietotaidon. Taloudellista suorituskykyä lähes kaikkiin ajoneuvoluokkiin.

Tekniset kohokohdat.

Uusi Green Chili™ -sukupolvi tuo uusinta ja edistyksellisintä kumiseosteknologiaa Eco-renkaiden tuotesarjaan:  
Maksimaalista polttoainetaloudellisuutta. EcoContact™ 6 -rengas on kehitetty vastaamaan kuluttajien ja autonvalmistajien vaatimuksiin erinomaisesta polttoainetaloudellisuudesta. Renkaan vierinvastusta on onnistuttu pienentämään huomattavasti ilman kompromisseja turvallisuudessa.  
Parempi kilometritulos uudella Green Chili™ 2.0 -kumiseoksella. Kehittynyt Green Chili™ 2.0 -kumiseos mukautuu tien pintaan vähentäen renkaan muodonmuutosta, sekä pienentäen lämmön tuottoa jolloin rengas kuluu hitaammin ja tasaisemmin. Tuloksena on huomattavasti parantunut kilometritulos.  
Optimaalista pitoa ja hallittavuutta. EcoContact™ 6 tarjoaa räätälöidyn pintakuvion joka mahdollistaa parhaan kompromissin kuiva- ja märkäpidon välillä. Rengas tarjoaa turvallisemmat käsittelyominaisuudet muunmuassa kaistanvaihtojen yhteydessä. Lisäksi renkaan asymmetrinen pintakuvio varmistaa että rengas on aina kosketuksissa tien pintaan mahdollisimman suurella pinta-alalla.  
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG