Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Wheel Deals

black_LP_top_banner

Wheel Deal "erityinen"

5% Rabatt

kaikista Dunlop-renkaista

Koodi: 

Dunlop tyres

Löydä renkaat ja säästä 5 %

5% Rabatt

kaikista Fulda-renkaista

Koodi: 

Fulda tyres

Löydä renkaat ja säästä 5 %

10% Rabatt

kaikista Star Performer-renkaista

Koodi: 

Star Performer tyres

Löydä renkaat ja säästä 10 %

10% Rabatt

kaikista Pirelli-renkaista

Koodi: 

Pirelli tyres

Löydä renkaat ja säästä 10 %

10% Rabatt

kaikista Toyo-renkaista

Koodi: 

Toyo tyres

Löydä renkaat ja säästä 10 %

10% Rabatt

kaikista Vredestein-renkaista

Koodi: 

Vredestein tyres

Löydä renkaat ja säästä 10 %

Wheel Deal "5 % diili"

img-wheels-marken

5% Rabatt

Kesärenkaat, talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat. Kaikki merkit.

Koodi: 

Löydä renkaat ja säästä 5 %

Renkaiden ostaminen Black Fridaynä: nämä huippudiilit tarjoavat parasta vastinetta rahalle

Oli kyse sitten kesärenkaista, talvirenkaista tai ympärivuotisista renkaista, on ne kaikki vaihdettava säännöllisin väliajoin ajomäärästä riippuen. Premium-luokan renkaat tunnetuilta laatumerkeiltä tarjoavat paremmin turvaa kaikkina vuodenaikoina, pienentävät polttoaineen kulutusta ja antavat mielenrauhaa tien päällä. Arvostettuna rengasverkkokauppana lupaamme vastineeksi huippudiilejä. Ostamalla renkaat Black Fridayn aikana voit säästää paljon rahaa.

Rengastarjoukset: tarkista profiili

Edes me emme pysty tarjoamaan sinulle uusia renkaita autoosi 2 eurolla. Voit kuitenkin käyttää kyseistä kolikkoa tarkistaessasi, kaipaavatko renkaasi vaihtoa. Lain mukaan kulutuspinnan urasyvyyden on oltava vähintään 1,6 mm renkaan keskellä. Kolikon hopeinen reunus on leveydeltään yli tuplasti tämän verran. Jos siis laitat 2 euron kolikon renkaan uraan ja hopeinen reunus katoaa näkyvistä, kaikki on kunnossa. Muutoin on syytä alkaa etsiä uutta rengassarjaa. Jos hoidat asian ajallaan Black Fridaynä, voit säästää paljon rahaa.

Vinkkejä renkaiden tilaamiseen Black Fridaynä

Urasyvyyden lisäksi myös renkaiden ikä on tärkeä – riippumatta siitä, ajatko moottoripyörällä, autolla, pakettiautolla vai kuorma-autolla. Tämä johtuu osittain renkaiden valmistukseen käytettyjen materiaalien ikääntymisprosessista. Ajan myötä tämä materiaali kovettuu, minkä johdosta pito ja täten myös jarrutus- ja ajo-ominaisuudet heikkenevät. Ajomäärästä riippumatta rengas on tullut käyttöikänsä päähän, kun se viettää 10-vuotisjuhliaan. Tällöin on aika selata erityisiä Black Friday -tarjouksiamme. Asuntoautojen ja perävaunujen kaltaisten ajoneuvojen renkaat saavuttavat rajansa jo 6 vuoden kuluttua, jonka jälkeen ne on vaihdettava.

Lähde tien päälle oikean rengasdiilin kanssa

Jotta ajaminen olisi turvallisempaa, suosittelemme ostamaan Black Fridaynä vähintään rengasparin. Näin varmistat, että saat samat renkaat samalle akselille. Jos törmäät erityisen houkutteleviin tarjouksiin, kannattaa hankkia kokonaan uudet renkaat tai vaihtaa ympärivuotisista renkaista kesä- ja talvirenkaisiin. Nämä renkaat on tarkoitettu nimenomaan kyseistä kautta varten ja tarjoavat optimaalista ajomukavuutta kuivilla teillä sekä tuulessa ja tuiskussa.

Hyödynnä alennukset ja osta huippulaadukkaita merkkirenkaita erinomaisilla ehdoilla Black Fridaynä. Rengas-online.com in motto on: säästä ensin, aja sitten!