ico 09-42 59 86 03 ico

Vanteet automerkin mukaan

Alfa Romeo Vanteet

Italian Alfa Romeo rakentaa urheilullisia ajoneuvoja vaativille kuljettajille. Auton valmistaja liittyi Fiatin ryhmään vuonna 1986.

Alpina Vanteet

Alpina-brändi on hyvin suosittu urheiluautojen ystävien joukossa. Yhtiö tarjoaa tuunattuja autoja, jotka perustuvat BMW:n tuotantolinjaan.

Aston Martin Vanteet

Urheiluautojen brittiläinen valmistaja nousi urheiluajoneuvojen yleisen käytön myötä 1900-luvun varhaisvuosina.

Audi Vanteet

Audi valmistaa valioluokan ajoneuvoja erityisen urheilullisella otteella. Nykyään Audi on yksi johtavista autonvalmistajista maailmalla, erityisesti keskiluokan, ylemmän keskiluokan ja ylemmän luokan ajoneuvojen kohdalla.

BMW Vanteet

BMW, saksalainen huippulaatuisten autojen valmistaja, on tehnyt vaikutuksen kuljettajiin ympäri maailman. BMW itse on ollut mukana uusien renkaiden kehityksessä.

BMW M Vanteet

BMW M GmbH on autonvalmistaja BMW:n tytäryhtiö, ja vastuussa joidenkin BMW-mallien korkean suorituskyvyn modifikaatioiden kehityksestä ja tuotannosta.

Bentley Vanteet

Bentley on yksi luksusautojen johtavista valmistajista.

Cadillac Vanteet

Cadillacin autobrändi on osa amerikkelaista autoyhtiötä General Motorsia, joka on erikoistunut korkean luokan autoihin. 1970-luvulle asti brändi oli kuuluisia rönsyilevistä mitoistaan.

Chevrolet Vanteet

Autonvalmistaja Chevrolet perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1911. Nykyisin yhtiö tarjoa kunnioitettavan valikoiman automalleja ympäri maapallon. Pienten ja isojen perheautojen lisäksi Chevrolet tarjoaa urheiluautoja, maastoautoja ja pakettiautoja.

Chrysler Vanteet

Perinteikäs yhdysvaltalainen yhtiö varsin tapahtumarikkaan historian kanssa. Vuonna 2011 Fiat Groupista tuli Chrysler Group LLC:n suurin osakas.

Citroen Vanteet

Citroėnin brändin historia alkoi 1919 kun ensimmäisen Citroėn Tyyppi A:n tuotanto alkoi. Nykyään yhtiö on yksi suurista eurooppalaisista autonvalmistajista. Mallit vaihtelevat pienistä loistotason autoihin ja kuljetusautoihin.

Dacia Vanteet

Dacia on erityisesti edullisten ajoneuvojen tunnettu valmistaja. Yhtiö perustettiin vuonna 1966 yhteistyössä ranskalaisen autonvalmistaja Renault'n kanssa.

Daewoo Vanteet

Daewoo on General Motorsin tytäryhtiö, joka on erikoistunut pieniin ajoneuvoihin ja kompakteihin autoihin.

Daihatsu Vanteet

Daihatsu on tunnettu erityisesti pienistä perheautoistaan. Valmistajan tuotantolinjaa täydentävät muutamat maastoautomallit ja erilaiset pakettiautot.

Dodge Vanteet

Dodge on amerikkalainen autobrändi, Chrysler Group LLC:n osasto. Dodge näkyy Euroopan markkinoilla lähinnä Yhdysvalloista tuotujen autojen muodossa.

Ferrari Vanteet

Ferrarin autot ovat kaikkien aikojen ihailtuimpia ajoneuvoja. Fiat Group omistaa 90% urheilu- ja Formula 1 -kilpa-autojen italialaisesta valmistajasta.

Fiat Vanteet

Fiat S.p.A perustettiin 1899. Vuosikymmenten aikana italialainen autonvalmistaja on kasvanut yhdeksi suurimmista autonvalmistajista. Fiat tarjoaa laajan valikoiman pieniä ajoneuvoja ja kompakteja autoja.

Ford Vanteet

Ford on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista ja nauttii suurta suosiota ympäri maapallon. Sen monipuolinen autotarjonta täyttää kaikki tarpeet ja odotukset.

Honda Vanteet

Hondan portfolio käsittää pääasiassa perheautoja. Japanilainen yhtiö kehittää, rakentaa ja markkinoi autoja, moottoripyöriä, venemoottoreita, voimageneraattoreita ja motorisoituja välineitä maailmanlaajuisesti. Honda on myös polttomoottoreiden valmistajista suurin maailmassa.

Hyundai Vanteet

Hyundai on yksi nuoremmista autonvalmistajista. Yhtiö perustettiin 1969 and kahdeksan vuotta myöhemmin se alkoi markkinoida ensimmäisiä autojaan. Kesti vain vähän aikaa, ennen kuin Hyundaista tuli yksi kärkiautonvalmistajista ja sen autoja myydään nykyisin maailmanlaajuisesti. Se on erikoistunut perheautoihin, pakettiautoihin, maastoautoihin ja urheiluautoihin.

Infiniti Vanteet

Infiniti on autonvalmistaja Nissanin luksushaara.

Isuzu Vanteet

Japanilainen autonvalmistaja Isuzu on tunnettu erikoisajoneuvoistaan, kuten maasto- ja pick-up -autoista, minkä takia heidän listansa itsenäisesti kehitetyistä automalleistaan on varsin lyhyt.

Jaguar Vanteet

Jaguar on brittiläinen monikansallinen autonvalmistaja, joka erikoistuu urheiluautoihin ja pisaraan luksusta. Koska ne ovat yleensä huipputason suorituskyvyn moottorin sisältäviä ajoneuvoja ne myös tavallisesti käyttävät renkaita 16 ja 21 tuuman väliltä.

Jeep Vanteet

Jeepin brändi vastaa huippuluokan maastoajoneuvoja, jotka kestävät jopa kaikkein korkeimmat odotukset. Yksi suosituimmista malleista on Jeep Cherokee.

KIA Vanteet

KIA on Etelä-Korean autonvalmistajista numero kaksi ja markkinoi ajoneuvojaan ympäri maailman. Sen kattava tarjonta sisältää kaikkea pienistä ajoneuvoista isoihin perheautoihin ja pakettiautoihin.

Lada Vanteet

Lada on pitkään ollut Venäjän ja Itä-Euroopan suurin autonvalmistaja. Aikojen saatossa se on tehnyt yhteistyötä monen muun autonvalmistajan kanssa.

Lamborghini Vanteet

Italialainen raivoavan härän logon omaava autonvalmistaja on rakentanut rajoitettujen erien urheiluautoja vuodesta 1964 lähtien ja 1998 se integroitui Volkswagen Groupin kanssa osana Audi AG:tä.

Lancia Vanteet

Lancia oli autonsuunnittelun ensimmäisiä pioneereja ja se on aina ollut suuri nimi rallikilpailuissa. Se on kuulunut Fiat Groupiin vuodesta 1969 ja nykyisin sillä on autonvalmistaja Chryslerin kanssa vahvaa yhteistyötä.

Land Rover Vanteet

Kun kyseessä on korkean suorituskyvyn maastoajoneuvojen kehitys, Land Rover on yksi kuuluisimmista ja suosituimmista brändeistä. Land Rover on melkein välttämätön, jos haluaa ajaa paljon teiden ulkopuolella. Englantilaisen brändin juuret ovat mm. vankkojen maatalousajoneuvojen kehityksessä.

Lexus Vanteet

Lexus on yksi suurten perheautojen ja luksusautojen kuuluisimmista valmistajista. Lexuksen brändi on osa japanilaista Toyota Motor Corporationia ja se painottaa ajomukavuutta.

MG Vanteet

MG Motor on brittiläinen autobrändi. MC Roverin konkurssin jälkeen autoja on tuotettu Shanghai Automotive Industry Corporationin kautta.

Maserati Vanteet

Italialainen urheiluautojen valmistaja kolmikärkisymbolin kanssa. Maserati, joka aiemmin oli erittäin menestyksekäs itsenäisten kilpa-autojen brändi, on nyttemmin liittynyt Fiat Groupiin.

Maybach Vanteet

Maybach-Manufaktur kehitti ja myi luksuslimusiineja saksalaisen Daimler AG:n tytäryhtiönä.Maybach on sittemmin korvattu Mercedeksen S-luokalla.

Mazda Vanteet

Pienistä isoihin perheautoihin, urheiluautoista maastoautoihin, Mazda on kattanut kaikki autoluokat. Japanilainen yhtiö, joka myi ensimmäisen mallinsa 1959 on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista autonvalmistajista.

Mclaren Vanteet

McLaren Automotive Ltd tuottaa rajoitetun erän korkean suorituskyvyn urheiluautoja McLaren Groupin sateenvarjon alla.

Mercedes-Benz Vanteet

Mercedes- Benz on yksi maailman kuuluisimmista autonvalmistajista ja Daimler AG:n rekisteröity tavaramerkki. Mercedes asettaa suuren painoarvon ajomukavuudelle autoja suunnitellessaan.

Mini Vanteet

Mini on British Motor Corporationin (BMC) kehittämien pienten budjettiautojen brändi, joka on valmistanut historiansa aikana useiden lisenssikumppaneiden (kuten Austin, Morris tai Rover) avulla. Klassinen mini oli välitön menestys. BMW:n haltuunoton jälkeen Minin brändi on muokannut uusia malleja.

Mitsubishi Vanteet

Mitsubishi on Japanista ja yksi maailman suurimmista autonvalmistajista erikoistuen lähinnä pieniin ja suuriin perheautoihin. Mitsubishin linja sisältää myös pakettiautoja ja maastoautoja.

Nissan Vanteet

Vaikka japanilaisen valmistajan ensimmäisiä autoja markkinoitiin pääasiassa Australissa, nykyisin Nissan vie autoja ympäri maailman. Ajoneuvojen kokoonpano sisältää sekä pieniä että isoja perheautoja, kuten myös urheiluautoja ja maastoautoja.

Opel Vanteet

Alunperin saksalainen (nykyisin General Motorsin alaisuudessa) autonvalmistaja Opel ei markkinoi ajoneuvojaan vain Euroopassa, vaan myös maissa kuten Kiina, Australia ja Singapore. Asiakkaat arvostavat luotettavuutta, jota Opelin lukuisat mallit tarjoavat.

Peugeot Vanteet

Ranskalainen autonvalmistaja Peugeot, aloitettuaan autojen myynnin vuonna 1891, on maailman vanhin autobrändi. Äskettäin Peugeot on liittynyt Citroėnin kanssa ja muodostanut PSA Citroėn Groupin, joka on myös Volkswagen AG:n takana, joka on Euroopan suurin autonvalmistaja.

Pontiac Vanteet

Pontiac oli yhdysvaltalaisen General Motors Companyn (GM) alabrändi, kunnes se ei jatkanut yhteistyötä GM:n kanssa vuoden 2010 konkurssin jälkeen. Pontiac käsittää urheiluautoja keskihinnastossa, joita on markkinoitu nuoremmalle kohdeyleisölle. Erityisesti Firebird Trans Am -malli nautti laajaa suosiota, kun se tähditti erästä erittäin menestyksekästä yhdysvaltalaista tv-sarjaa 1980-luvun puolivälissä.

Porsche Vanteet

Porsche on monille kuljettajille brändi, joka käsittää urheiluautoja, alkaern suuresta läpimurrosta Porsche 911:n kanssa vuonna 1963. Porsche on myös yksi harvoista autonvalmistajista, joka on myös ollut mukana renkaiden kehittämisessä.

Proton Vanteet

Malesialainen autonvalmistaja Proton syntyi vuonna 1983 japanilais-malesialaisen Mitsubishin ja Heavy Industries of Malaysian yhteistyön mukana. Se aloitti tuotannon 1985.

Renault Vanteet

Renault on yksi Euroopan parhaiten myyviä autobrändejä. Renault'lla on kattavan mallitarjontansa avulla paras ajoneuvo kaikkiin tarpeisiin.

Rolls-Royce Vanteet

Perinteikkäänä englantilaisena bröndinä Rolls-Roycella on ollut pitkä suhde luksuslimusiinien kanssa. Erityisesti jäähdyttimen maskotti, Spirit of Ecstacy -tuotemerkki, korostaa Rolls-Roycen  olevan omassa luokassaan. Volkswagen Groupin hankittua sen 1998 korkean luokan brändi annettiin BMW:lle vuonna 2000.

Rover Vanteet

Rover on brittiläinen autobröndi, joka omaa pitkän ja rikkaan yhtiöhistorian. Sen viikinkisotavenekuvio suunniteltiin 1980-luvun puolivälissä.

Saab Vanteet

Ruotsalainen brändi Saab edustaa luotettavia ja pitkään kestäviä huippuautoja.

Seat Vanteet

Espanjalainen autonvalmistaja Seat perustettiin 1950 ja se on kuulunut Volkswagen Groupiin 1990-luvun puolivälistä lähtien. Se on erikoistunut pieniin ja isoihin perheautoihin.

Skoda Vanteet

Tsekkiläinen ajoneuvovalmistaja Skoda perustettiin vuonna 1925 Laurinin ja Klementin liiton myötä. Autonvalmistuksen sisältä brändi hankittiin Volkswagen AG:lle vuonna 1991, mistä on seurannut tuloksekas aikakausi Skodalle.

Smart Vanteet

Nämä pienet ja kompaktit Daimler AG -brändin autot ovat hyvin suosittuja, erityisesti paljon kaupungissa matkustavien joukossa.

Ssangyong Vanteet

Etelä-Korean neljänneksi suurin autonvalmistaja SsangYong on erikoistunut nelivetoajoneuvoihin. SsangYong liittyi Mercedes-Benzin tekniseksi kumppaniksi vuonna 1991.

Subaru Vanteet

Subaru on maailmanlaajuisesti suurin nelipyöräisten ajoneuvojen valmistaja. Tehokkaiden maastoautojen lisäksi japanilainen autonvalmistaja tarjoaa pieniä ja suuria perheautoja.

Suzuki Vanteet

Japanilainen autoyhtiö Suzuki perustettiin 1909 and se alkoi kehittää kompakteja autoja niinkin aikaisin kuin 1937. Jopa nykyään Suzuki erikoistuu pääasiassa pieniin perheautoihin, lisättynä joillakin suuremmilla malleilla, kuten useilla maastoautoilla.

Tesla Vanteet

California-lähtöinen yhtiö Tesla Motors, Inc. erikoistuu sähköautoihin ja sähkökäyttöisiin juniin. Tavoitteenaan rakentaa päästöttömiä autoja Tesla on valmistanut joitakin automalleja ja myy lukuisia komponentteja muille autoyhtiöille.

Toyota Vanteet

Vuonna 2007, Japanin Toyota Motor Corporation nousi maailmanlaajuisesti suurimmaksi autonvalmistajaksi yli 9,5 miljoonalla myydyllä ajoneuvollaan. Sen luotettavuus on erityisesti arvostettu kuljettajien kesken ympäri maapallon. Sen automallien valikoima kattaa kaikki kategoriat ja luokat.

Volkswagen Vanteet

Saksalainen autoyhtiö Volkswagen on Euroopan suurin autonvalmistaja ja se on maailmanlaajuisesti kolmannella sijalla. Isäntäyhtiö, Volkswagen AG, myy autoja Audin, Bentleyn, Bugattin, Ducatin, Lamborghinin, MANin, Porschen, Scanian, Seatin, Skodan ja VW:n alaisuudessa. Volkswagenin kulttiauto 1900-luvulla oli Volkswagen kupla.

Volvo Vanteet

Volvo on ruotsalainen autonvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman suuria perheautoja, loisto- ja luksusautoja, sekä myös maastoautoja. Volvon autot ovat yleisesti kuuluisia korkeasta kestävyydestään.


Vanteet automerkin

Vanteet ja renkaat tilaat Rengas-Online.com verkkokaupasta järkihintaan. Valikoimastamme löydät sopivan ratkaisun niin kesärenkaisiin, kuin myös haastavaan talvikäyttöön. Meiltä löydät laadukkaat BMW, Toyota, Volkswagen ja Ford vanteet sekä paljon muuta. Olipa tarkoituksenasi sitten löytää näyttävä alumiininen vannemalli kesäkäyttöön tai turvallinen vaihtoehto jäätäviin talviolosuhteisiin, niin se löytyy meiltä. Esimerkiksi automerkkeihin, kuten BMW ja Volkswagen on tarjolla useita upeita vaihtoehtoja, jotka takaavat loistavan tuntuman jopa rata-ajossa. Ford ja Toyota sekä useisiin muihin suosittuihin perheautoihin on osaltaan saatavilla sekä sporttisia että hillitympiä ratkaisuja.

Oikeat vanteet jokaiseen tarkoitukseen

Vanteiden valinnassa tulee harkita oikean koon lisäksi sen käyttötarkoitusta. Esimerkiksi, jos tarvitaan ympärivuotiseen käyttöön soveltuva vannemalli, niin tulee asettaa ensimmäiseksi vaatimukseksi laadukas vanteen pintakäsittely. Pelkästään kesäkäyttöön suunnitellut mallit eivät luonnollisesti kestä yhtä hyvin haastavia talviolosuhteita ja esimerkiksi suolattuja teitä. Toisaalta, jos tarkoituksena on saada hyvät ajo-ominaisuudet radalle tai kadulle, niin kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti vanteiden painoon. Siinä missä kevyt ja laadukas vanne parantaa auton kiihtyvyyttä, niin voi painava ja edullisemman hintaluokan malli kasvattaa ajamisesta koituvaa polttoaineenkulutusta. Polttoaineenkulutukseen liittyvät erot voi huomata erityisesti kaupunkiajossa, jossa kiihdytyksiä ja jarrutuksia tehdään useammin. Tasaisessa maantieajossa raskaammista vanteista puolestaan harvemmin on haittaa, sillä myös polttoaineenkulutukseen liittyvät erot usein tasoittuvat. Toisaalta kevyemmät mallit usein parantavat taloudellisuuden lisäksi ajomukavuutta, joka voidaan huomata erityisesti auton käsittelyssä. Tästä syystä erityisesti sporttisempiin automalleihin usein valitaan hieman kalliimman hintaluokan vannemallit.

Valitse edullisempi hinta ja tilaa verkosta

Verkkokaupastamme löydät suosituimmat vanne- ja rengasmallit vaativalle kuljettajalle sekä edullisemman hintaluokan vaihtoehdot päivittäiseen ajoon. Kun haluat varmistaa hyvän turvallisuuden ja mukavat ajokilometrit, niin laatuvanteilla ja renkailla voit edistää sitä huomattavasti. Tutustu kattavaan valikoimaan siis jo tänään ja tee ajamisesta hauskempaa hyvillä varusteilla. Sopivat vaihtoehdot omaan automalliisi löydät klikkaamalla merkkiä tai ottamalla yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.02.2020 02:14