Yokohama Renkaat

Yokohama

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7491 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Yokohama renkaat

Yokohama renkaat tilaat edullisesti ja ilman postikuluja Rengas-Onlinen verkkokaupasta. Ostamalla uudet kesärenkaat tai talvirenkaat suoraan meiltä saat edullisempien hintojen ja ilmaisten postikulujen lisäksi ystävällisen asiakaspalvelumme käyttöösi maksutta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mieluusti puhelimitse kaikissa rengasvalintoihin tai tilauksiin liittyvissä kysymyksissä, jotta sinä saat tehty juuri itsellesi parhaiten soveltuvan rengasvalinnan. Valikoimamme kattaa myös kaikki yleisimmät rengaskoot ja nopeusluokat. Lisäksi asioimalla verkkosivuillamme sinulla on käytössäsi hakukone, millä löydät yleisimpiin automalleihin soveltuvat renkaat ja vanteet kätevästi listattuna. Huippulaatua ja turvallisuutta – Yokohama renkaat Japanilaisen Yokohaman valmistamat kesä- ja talvirenkaat ovat tunnettuja erityisesti huippulaadustaan ja lähes ylivertaisista ajo-ominaisuuksistaan. Tästä syystä myös monet ammatti- ja kilpakuljettajat ovat valinneet ne käyttöönsä, kun tarvitaan äärimmäistä suorituskykyä.

Käyttämällä Yokohaman renkaita varmistat ettet joudu pulaan edes haastavimmissa Pohjoisen sääolosuhteissa, missä renkailta vaaditaan tavallista enemmän. Tarvitsit renkaat sitten henkilö-, paketti- tai vaikkapa kuorma-autoon niin löydät ne verkkosivuiltamme. Tilaamalla renkaasi verkosta säästät Tekemällä ostoksesi suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupassa voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa, sillä lähes kaikki tuotteemme ovat hinnoiteltu reilusti alle listahintojen. Tämä on ollut mahdollista saavuttaa perinteisiä rengasliikkeitä alhaisemman kulurakenteen ansiosta. Lisäksi yli 400 asennuskumppaniamme Suomessa takaavat, että sinun ei tarvitse välttämättä asentaa itse renkaita, vaan voit tilata ne kätevästi suoraan rengashuoltoon. Verkkokaupasta tilaamalla saat normaalin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, joten tilaa siis heti uudet talvi- tai kesärenkaat suoraan meiltä ja säästä!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 22.09.2020 07:38