Yokohama Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

Yokohama

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7410 Asiakkaiden arviot

Renkaita ja vanteita on todella helppo selata ja näkyy koko ajan minkälainen paketti olisi tulossa. Mitä vertailin kilpailijoihin hintoja, niin eivät olleet lähelläkään teidän hintoja... Voi kyllä suositella!!! N. E., Oulu lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Yokohama ympärivuotiset renkaat sopivat henkilöautoihin ja teollisuusajoneuvoihin

Yokohama ympärivuotiset renkaat ovat luotettavat ja laadukkaat. Ne sopivat hyvin kaikkiin yleisimpiin ajoneuvoihin, kuten henkilöautoihin, katumaastureihin ja rekkoihin. Yhtiö kertoo pyrkivänsä rikastuttamaan asiakkaidensa elämää tarjoamalla heille kestävät renkaat autoihinsa. Yhtiö myös pyrkii ottamaan huomioon ympäristön renkaita valmistaessaan. Ajoit sitten millaista ajoneuvoa tahansa, sopivat Yokohaman renkaat kaikkiin tarpeisiisi ja yllättäviinkin sääolosuhteisiin. Tutustu renkaisiin tarkemmin ja hanki omaan autoosi korkealaatuiset Yokohamat!

Japanilainen rengasvalmistaja Yokohama aloitti renkaiden valmistuksen jo vuonna 1917. Yhtiön pääkonttori löytyy Tokiosta. Yrityksen perustivat Yokohama Cable Manufacturing Co., Ltd (joka tunnetaan nykyään Furukawa Electric Co. Ltd. nimellä) ja BF GoodRich. Vasta vuonna 1937 renkaat saivat Yokohaman nimen kantaakseen ja vuonna 1963 yrityksen nimeksi tuli Yokohama Rubber Co., Ltd. Nykyään Yokohama valmistaa renkaita teollisuuden ajoneuvoihin, henkilöautoihin, kuorma-autoihin, busseihin ja katumaastureihin. Renkaiden lisäksi yhtiö valmistaa myös muita kumituotteita. Kaikki Yokohaman tuotteet ovat korkealaatuisia. Jotta yhtiö voisi taata tuotteidensa korkean laadun tulevaisuudessakin, on se ISO 9001-sertifioinut tuotantolaitoksensa. Yhtiö on myös erittäin tarkka ympäristöstä. Ympäristöaspekti on aina ollutyhtiölle tärkeää ja vuonna 2001 se aloitti projektin, jonka tavoitteena oli vähentää teollisuusjätteitä. Eikä se kuitenkaan jää siihen, sillä Yokohama ympärivuotiset renkaat valmistetaan siten, että päästöjä vähennetään jatkuvasti ja ympäröivää maailmaa pyritään parantamaan. Tavoitteena yhtiöllä on pystyä kierrättämään kaikki jätteensä. Kaikki Japanissa olevat tehtaat ovat onnistuneet saavuttamaan nollapäästöt.

Yokohama ympärivuotiset renkaat kestävään kulutukseen

Yokohama ympärivuotiset renkaat eivät vain ole ympäristöystävällisesti valmistettu, vaan ne on myös tehty kestämään kulutusta. Esimerkiksi Yokohaman C Drive renkaat ovat hinta laatusuhteeltaan erinomaiset. Niiden muotoilu takaa erinomaisen pidon niin kuivilla kuin märillä pinnoilla, ja niiden melutaso on pieni. Kuluminenkin on erittäin vähäistä. Samoilla renkailla voidaan ajaa helposti yli kaksi vuotta, toisin kuin esimerkiksi Michelinin tai Goodyearin renkailla. Yokohama A -renkaat ovat myös erittäin kestävät ja korkealaatuiset. Renkaan kuviointi auttaa vettä siirtymään pois renkaan kosketuspinnalta, jolloin pito on erinomainen myös sadesäällä. Vesiliirto-ominaisuuksiltaan molemmat rengastyypit ovat kehutut. Tärinäkin on ollut hyvin vähäistä käyttäjien mielestä.

Taloudellisen ajon kannalta kestävät renkaat ovat erittäin hyvä ratkaisu. Mikäli valitset autoosi renkaat, joiden polttoainetaloudellisuus luokka on mahdollisimman korkea, säästät niin luontoa kuin polttoainetta. ympärivuotiset renkaiden kannalta pito on kuitenkin tärkeintä, ajelit sitten hiekkateillä tai asfaltilla. rengas-online.com myy sinulle halpoja laaturenkaita, joiden avulla turvaat niin omasi kuin perheesi ajomatkat. Tutustu valikoimaan tarkemmin ja tilaa autoosi sopivat ympärivuotiset renkaat näppärästi meiltä.

Korkealaatuiset ja kulutusta kestävät Yokohama ympärivuotiset renkaat

Yokohama ympärivuotiset renkaat on valmistettu ympäristöä ajatellen. Korkealaatuiset renkaat kestävät kulutusta ja takaavat erinomaisen pidon niin kuivalla kuin märällä kelillä. Valikoimastamme saat ostettua autoosi myös rasitusta kestävät autonrenkaat, jotka sopivat hyvin myös raskaisiin ajoneuvoihin. Valikoimamme koostuu yli 25000 rengasprofiilista ja 100 rengasmerkistä. Valikoiman selaaminen on tehty helpoksi erittäin yksinkertaisen hakulomakkeen avulla. Täytät vain tarvitsemiesi renkaiden koon ja rengastyypin. Tiedot ajoneuvosi renkaiden koosta löydät autosi mukana tulleesta ohjekirjasta. Kaikilla tilaamillasi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, mikä tekee renkaiden tilaamisesta kauttamme turvallista.

Yokohama profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 26.05.2020 07:32