Yokohama Nastarenkaat

Yokohama

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7410 Asiakkaiden arviot

olen tilannut teiltä 10vuotta renkaita se kertoo olen erittäin tyytyväinen A. U., vantaa lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Yokohama nastarenkaat

Yokohama nastarenkaat löydät itsellesi edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta, josta useamman renkaan tilaavat asiakkaat saavat nyt myös kuljetuksen kaupan päälle. Valikoimamme kattaa niin parhaimmat kitkarenkaat vaihteleviin sääolosuhteisiin, kuin myös optimaalista jääpitoa tarjoavat Yokohama nastarenkaat. Kun haluat renkailtasi loistavaa suorituskykyä jopa kaikista haastavimmissa olosuhteissa, niin Yokohama renkaat ovat hyvä valinta. Yokohama on valmistajana tunnettu erityisesti huippulaadustaan, jonka takia merkki onkin lunastanut hyvän maineensa niin kilpa- kuin myös ammattiautoilijoiden keskuudessa.

Uudet Yokohama nastarenkaat tuovat lisäturvaa

Haastavissa talviolosuhteissa ajettaessa renkaat ja niiden laatu ovat iso tekijä turvallisuutta ajatellen. Vaihtamalla uudet nastarenkaat jo hyvissä ajoin ennen vanhojen kulumista pienimpään sallittuun kulutuspintakuvioon, voit parantaa ajoturvallisuutta huomattavasti. Lisäksi uudet Yokohama renkaat mahdollistavat entistä mukavammat ajokilometrit sekä esimerkiksi entistä alhaisemman polttoaineenkulutuksen, joka on mahdollista hyvän vierintäkitkan ansiosta. Uusien kumiseosten ja rengastekniikan hyödyntäminen tekee myös ajokilometreistä entistä hiljaisempia, jonka ansiosta ajomukavuus paranee erityisesti pidemmillä matkoilla.

Talvirenkaat edullisesti verkkokaupasta

Rengas-Onlinen verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman niin suuria, kuin myös pienempiä rengasmerkkejä edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät Suomen haastaviin talviolosuhteisiin optimoidut talvirenkaat, kuin myös maksimaalista suorituskykyä tarjoavat kesärenkaat. Tutustu suureen valikoimaamme jo tänään ja tee ajamista turvallisempaa uusilla renkailla.

Yokohama profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 26.05.2020 07:32