Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Henkilöauton ympärivuotiset renkaat


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7369 Asiakkaiden arviot

Toimituksen kuuluessa hintaan niin tästä ISO OK E. O., Sammatti lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Ympärivuotinen rengas

Ympärivuotinen rengas on loistava vaihtoehto, kun ajetaan lauhemmilla alueilla, mutta halutaan silti tasaisia ajo-ominaisuuksia vuoden ympäri. Niillä teet ajamisesta aidosti helpompaa, sillä voit unohtaa kausittaiset renkaiden vaihdot ja ajella samoilla renkailla alkukeväästä myöhäiseen syksyyn tai jopa talven yli. Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt huikean valikoiman ympärivuotisia renkaita edullisin hinnoin ja kymmeniltä eri valmistajilta. Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät nyt huikean valikoiman ympärivuotisia renkaita edullisin hinnoin ja kymmeniltä eri valmistajilta.

Ympärivuotinen rengas – Ominaisuudet Ympärivuotiset renkaat ovat yleensä ”halkaistu” kahteen osaan, jossa toisella puolella on kitkakuviointi talvea varten ja toisella reunalla oikeanlainen pintakuviointi kesää varten. Renkaat eivät siis takaa täydellisiä pito- tai ajo-ominaisuuksia missään oloissa, mutta ovat erittäin toimiva ja helppo vaihtoehto, kun ajetaan tarpeeksi lauhoilla alueilla. Sopivaa rengasvalintaa tehdessäsi on aina hyvä tarkastella renkaan ominaisuuksia, kuten märkäpito, rengasmelu ja vierintäkitka. Ajomukavuuteen vaikuttavan rengasmelun merkitys kasvaa varsinkin ajettaessa pidempiä matkoja, joilla sisätiloihin kuuluva kohina voi ruveta häiritsemään. Vierintäkitka, eli renkaan vierintävastus voi vaikuttaa merkittävästi polttoaineenkulutukseen, sillä kun renkaiden vierittämiseen kuluva energia on pienempi, niin myös polttoaineenkulutus laskee. Märkäpito puolestaan on kaikista eniten turvallisuuteen vaikuttava seikka, sillä huonosta kelistä ja vesisateesta aiheutuvat onnettomuudet ovat edelleen erittäin yleisiä. Maksimoimalla märkäpidon teet ajamisesta selvästi turvallisempaa. Näistä mukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavasti ominaisuuksista löydät helpoiten tietoa EU-rengasmerkinnöistä suoraan verkkosivuiltamme.

Renkaat halvalla netistä – Henkilöauton renkaat Henkilöauton renkaat tilaat kätevästi ilman postikuluja Rengas-Onlinen verkkokaupasta, missä voit vertailla eri renkaita helposti ja valita tuhansien merkkien ja mallien joukosta itsellesi parhaiten sopivat. Kun ostat renkaat halvalla netistä säästät hyvin todennäköisesti myös rahaa, sillä lähes poikkeuksetta hintamme ovat vain jopa alle puolet siitä, mitä rengasliikkeissä.

Rekisteröidy Uutiskirje

Rekisteröidy nyt uutiskirje! Tilaa nyt uutiskirjeen ja saada uusimmat toimet rengas-online.com

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 04.04.2020 06:40