Renkaat vanteineeen: Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Renkaat vanteineeen

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Rengastyyppi:

Ajoneuvovalikoima

Auton tyyppi

Ole hyvä ja valitse listasta ajoneuvosi valmistaja

Auton valmistaja:Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla löydät helpoiten ja varmasti edullisin hinnoin Rengas-Online verkkosivuilta, mistä tilatessasi saat tuotteille myös ilmaisen kuljetuksen. Valikoimastamme valitset kätevästi juuri itsellesi sopivimmin vaihtoehdon tuhansien tuotteiden joukosta. Tarvitsit sitten pakettiauton, kaupunkimaasturin, maasturin, kuorma-auton tai henkilöauton renkaat, niin verkkosivuiltamme löydät ne järkevään hintaan.Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla – Ominaisuudet Ympärivuotiset renkaat ovat loistava valinta, kun halutaan tehdä ajamisen helppoudesta vieläkin helpompaa, sillä niillä saat tasaisen turvalliset ajo-ominaisuudet ja pidon lähes kaikissa mahdollisissa sääolosuhteissa.

Ympärivuotiset renkaat ovat yleensä jaoteltu kahteen puoleen, missä toisella reunalla on kesäolosuhteisiin suunniteltu pintakuviointi ja toisella puolella kitkakuvio talvea varten ja juuri tästä syytä ne ovatkin näppärä vaihtoehto ajettaessa lauhoilla alueilla, missä olosuhteet voivat vaihdella äkillisesti. Ennen ostopäätöstä merkin ja oikean rengaskoon lisäksi on syytä tarkistaa, että renkaat sopivat myös kuormitusindeksin ja nopeusluokan puolesta omaan käyttöösi. Kuormitusindeksillä tarkoitetaan suurinta mahdollista kuormaa, minkä renkaat kantavat ilman, että ominaisuudet heikkenevät. Nopeusluokka puolestaan ilmoitetaan kirjainkoodilla, mikä kertoo maksiminopeuden, missä rengas kantaa edelleen kuormitusindeksinsä ilmoittaman painon. Renkaat edullisesti verkkokaupasta Henkilöauton renkaat tilaat edullisin hinnoin ja ilman postikuluja Rengas-Onlinen verkkosivuilta, missä myös ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa tilauksiin tai renkaisiin koskevissa ongelmissa. Tilaa nyt renkaat edullisesti verkosta ja teet ajamisesta turvallista ja huoletonta.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 06:40