Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Westlake Renkaat

Westlake

Westlake renkaat

Westlake renkaat ovat erittäin suosittuja maailmalla ja ne ovat valloittamassa myös Suomen muiden Pohjoismaiden ohella. Kymmenennelle sijalle maailman kaikista rengasvalmistajista sijoittuva Westlake tarjoaa loistavan valikoiman renkaita lähes kaiken kokoisille autoille. Valmistaja on kehittänyt renkaitaan suorituskykyisimmäksi hurjaa vauhtia ja siitä kertovat parhaiten useiden rengasmallien ansaitsemat EU-rengasmerkinnät.

Jo vuodesta 1958 asti renkaita valmistanut yritys pitää aina tärkeimpänä tavoitteenaan renkaiden suorituskyvyn ja turvallisuuden parantamisen. Westlake renkaiden loistavat ominaisuudet ja valmistusmenetelmät Renkaiden pintakuviointi suunnitellaan aina erittäin tarkasti parhaiden märkäpito-ominaisuuksien ja erinomaisen ajettavuuden takaamiseksi. Useissa renkaissa on myös vannesuojat, joiden ansiosta renkaat ottavat esimerkiksi katukivien iskut vastaan suojaten kalliita vanteitasi naarmuuntumasta ja kolhiintumasta.

Useat Westlake renkaat omaavat myös erittäin korkean nopeusluokan, mikä tarkoittaa niiden säilyttävän loistavat ajo-ominaisuudet vielä korkeissakin nopeuksissa. Laajasta valikoimasta löydät myös UHP (Ultra High Performance) renkaat, mitkä ovat suunniteltu toimimaan korkeilla nopeuksilla ja tarjoamaan erittäin hyvän ohjaustuntuman.

Osta Westlake renkaat nyt edullisemmin netistä Suomessa vain harvat rengasliikkeet myyvät Westlaken renkaita ja niiden hinnat Suomessa ovat aivan eriluokka Rengas-Online verkkokaupan hintoihin verrattaessa. Ilmaisella kuljetuksella toimitettavat laatutuotteet tulevat sinulle jopa 30% halvemmaksi kuin Suomesta ostettaessa. Valitse nyt kymmenistä Westlake rengasmalleista itsellesi sopivimmat ja tee tilaus jo tänään. Renkaat toimitetaan muutaman päivän kuluessa valintasi mukaan, joko kotiisi tai suoraan valitsemaasi asennuspisteeseen.