Vredestein Renkaat

Vredestein

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Hyvät ja hiljaiset ajettavana, erinomaiset. Hinat/laatusuhde kohdallaan E. A., Tynkä lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Vredestein renkaat

Hollantilainen Vredestein yritys on ollut yksi Euroopan tunnetuimmista rengasvalmistajista jo 1960-luvulta alkaen. Heidän tuotteensa pitävät sisällään laaturenkaita autoihin, kuorma-autoihin ja maatalousajoneuvoihin. Laajan valikoiman ansiosta kuljettajat löytävät sopivat renkaat kaikkiin ajoneuvoihin ja menetelmiin. Portfolio kattaa kesärenkaat, talvirenkaat, ympärivuotiset renkaat ja Vredesteinin erikoisrenkaat pakettiautoihin erikoisleveyksillä.

Vredestein renkaat epäsymmetrisellä designilla

Vredestein renkaat ovat suunniteltu läheisessä yhteistyössä italialaisen suunnittelijan Giugiaron kanssa. Yhtenä esimerkkinä on Ultrac malliston Vredestein renkaat, joilla on hyvin urheilullinen ulkonäkö solakan ja epäsymmetrisen designin ansiosta. Lisäksi tämä Vredestein rengas vakuuttaa ensiluokkaisella pidolla kuivalla kuten myös märällä tiellä. Kun vesiliirron vaara on suuri Vredestein renkaat mahdollistaa turvallisen ajamisen niiden vaikuttavan vettä halkovan rakenteen ansiosta. Niiden ainutlaatuisen kumyhdisteen avulla Vredestein renkaat ovat myös erittäin hiljaiset, mikä parantaa ajonautintoa.

Vredestein renkaiden tehokkuus

Tehokkuuden suhteen Vredestein renkaat ovat myös täydellisen vakuuttavat. Tämä on saavutettu vähäisen ja taisen kulutuksen ansiosta. Se mahdollistaa korkean käyttöiän ja lisäksi se vähentää polttoaineen kulutusta.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 27.10.2020 07:38