Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Viking Renkaat

Viking

Viking renkaat

Viking renkaat ovat pohjoismaalaisiin sääoloihin räätälöidyt auton talvirenkaat, joilla eteneminen sujuu leikiten jopa erittäin liukkaalla tai lumisella tiellä. Tämä rengas on varustettu hyvistä ajo-ominaisuuksistaan huolimatta myös edullisella hintalapulla, joka tekeekin siitä hyvän vaihtoehdon päivittäiseen ajoon.

Hyvää kulutus kestävyyttä – Viking renkaat

Viking renkaat loistavat ennen kaikkea hyvällä kestävyydellä. Tämä tulee esille erityisesti päivittäisessä käytössä, koska renkaiden kulutuspintakuvio säilyttää ominaisuutensa myös suuren kilometrimäärän jälkeen. Kun renkaiden ominaisuudet säilyvät tasaisempina, niin niillä ajaminen on myös turvallisempaa koko käyttöiän ajan. Turvallisuudestaan huolimatta, rengas on myös vierintävastukseltaan keskiluokkaa parempi, joka voi näkyä positiivisesti auton polttoaineenkulutuksessa. Erityisesti maantieajossa tästä voi kertyä säästöjä, jotka ajan myötä kertyvät merkittäviksi summiksi, ympäristösäästöistä puhumattakaan.

Talvirenkaat verkkokaupasta edullisesti

Rengas-Online.com on Euroopan suurin rengaskauppias. Valikoimastamme tilaat kesä- ja talvirenkaat lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen ja automalliin. Lisäksi käytössäsi on satoja huoltopisteitä, joissa niiden asennus voidaan suorittaa puolestasi. Voit esimerkiksi tilata tuotteet kätevästi suoraan rengaskorjaamoon ja asennuttaa ne vaikkapa huollon yhteydessä. Tutustu valikoimaan ja tilaa autoosi renkaat, joilla teet ajamisesta aidosti turvallista.