Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Uutiskirje rengas-online.com

Mikäli haluat saada uutiskirjeesi sähköpostitse, voit rekisteröityä tässä.

Yksinkertaista: anna sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Rekisteröidy"!

Henkilökohtaiset tietosi

Nimi
Sähköpostiosoitteesi *

Voit milloin vain peruuttaa tämän palvelun jokaisen uutiskirjeen yhteydessä tai osoitteessa https://www.rengas-
online.com/Newsletter.html. Luonnollisesti rengas-online suojaa henkilökohtaiset tietosi. Käsittelemme tietojasi
luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Tästä löydät tietosuojaselosteemme.Merkintä * osoittaa vaadittavia tietoja.

Jos haluatte pois ilmaisen uutiskirjeemme postituslistalta, voitte tehdä sen milloin vain seuraamalla tätä linkkiä.Uutiskirje

Tilaa maksuton uutiskirje itsellesi ja saat ensimmäisenä tiedon tulevista tarjouksista, uusista rengas ja vannemalleista ja uutisista. Liittymällä postituslistallemme pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisenä tiedon renkaisiin tai kauppaamme liittyvistä asioista. Halutessasi voit myös poistua postituslistalta vain yhdellä klikkauksella, eli se on täysin turvallista ja ilmaista sinulle. Mitä hyötyä uutiskirjeestä voisi olla sinulle? Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät kaikki suosituimmat kesärenkaat, talvirenkaat, ympärivuotiset renkaat, kevyt kuorma-auton renkaat, maastoajoneuvon renkaat, turvarenkaat, rengaspaketit, alumiinivanteet, kuorma-auton renkaat, erikois- ja traktorinrenkaat, moottoripyörän renkaat, katalysaattorit ja lumiketjut.

Tilaamalla ilmaisen uutiskirjeen meiltä, saat ensimmäisenä tiedon juuri sinua koskevista tarjouksista ja muista oleellisista asioista. Uutiskirje on mahdollista tilata suoraan sähköpostiin syöttämällä kenttiin ainoastaan koko nimesi sekä sähköpostiosoitteesi, joten saat sen itsellesi vain muutamalla klikkauksella.

Tekemällä ostokset verkkokaupassa säästä Verkkokaupasta ostamalla voit tehdä merkittäviä säästöjä rengaskuluissa. Tämä on mahdollista hyvien tarjouksiemme sekä lähes poikkeuksetta alhaisemman hinnoittelumme ansiosta. Kaikki asiakkaamme saavat ostamillensa tuotteille myös normaalin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, minkä ansiosta voit tehdä ostoksia verkkokaupastamme huoletta. Kun liityt postituslistallemme ja tilaat uutiskirjeen saat hyödyn kaikista tarjouksistamme ensimmäisten joukossa. Klikkaa itsesi siis heti postituslistalle ja voit saada merkittäviä etuja!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 02.04.2020 06:40