Tristar Renkaat

Tristar

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Tristar renkaat

Tristar renkaat ovat laadukkaita, mutta edullisia. Rengas-Online.com verkkokaupan valikoimasta löydät niin talvi-, kesä- kuin ympärivuotisetkin renkaat. Erinomaisen suorituskyvyn omaavia kesärenkaita etsiville on tarjolla esimerkiksi, jopa 270km/h nopeuden mahdollistavat F105 renkaat. Edistyksellisten materiaalien ja pintakuviointien ansiosta renkaiden tarjoama ajomukavuus, pito ja turvallisuus ovat erinomaisia kaikissa sääolosuhteissa. Ympärivuotisilla renkailla ajat turvallisesti ilman turhauttavia renkaan vaihtoja keväisin ja syksyisin. Kohtuulliselle hintatasolle sijoittuva merkki on erinomainen esimerkki, että laatua voi saada sopuhinnalla.

Ilmainen kuljetus laadukkaat tuotteet ja loistava palvelu – kaikki tämä vain verkkokaupastamme!

Emme ole sattumalta yksi Suomen suosituimmista rengasalan verkkokaupoista vaan kaikki edellä mainitut asiat yhdistettynä samaan paikkaan, ei sinun tarvitse lähteä edes tarkastelemaan muita verkkokauppoja, koska saat kaiken tarvitsemasi meiltä.

Tristar renkaat kaikille vuodenajoille meiltä!

Suosituimmat Tristar renkaat talvikäyttöön ovat S210, joita valikoimassamme on lähes kaikissa rengasko’oissa. Olipa autosi sitten uusi tai vanha on valikoimassamme sinulle täydellinen rengasmalli. Ilman turhaa ajantuhlausta rengasliikkeessä voit tilata meiltä laadukkaat kumit suoraan valitsemaasi rengasliikkeeseen ja ajaa sinne vaihdattamaan renkaasi. Valitse sopivin malli, tarkasta rengaskoko ja tilaa. Helpommaksi rengasostoksesi eivät enää voisi mennä!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:31