ico 09-42 59 86 03 ico

Triangle Renkaat

Triangle

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7295 Asiakkaiden arviot

Loistava hinta-laatusuhde ja ostoksien tekeminen on helppoa. I. I., Porvoo lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.
Triangle renkaat

Jos haluat laatua edulliseen hintaan, olet juuri oikeassa paikassa. Niin Trianglen kesärenkaat kuin myös talvirenkaatkin ovat pärjänneet loistavassa eri testeissä. Triangle on vanha pelaaja rengasalalla. Se on tuottanut korkealaatuisia renkaita jo vuodesta 1976. Nykyisin se lukeutuu maailman suurimpiin rengasvalmistajiin. Yhtiö tuottaa satoja erilaisia radiaalisia renkaita yli 160 eri ko“oissa. Yhtiö valmistaa renkaita henkilö-autoille, kevyt kuorma-autoille, kuorma-autoille sekä renkaita teollisuuteen. Kiinassa yhtiö on erittäin vahvassa asemassa. Nyt tavoitteena on kuitenkin kasvaa maailmanlaajuisesti Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Eurooppaan, Austraaliaan, Afrikkaan, Lähi-Itään ja muuhun Aasiaan. Yhtiö tunnetaan muun muuassa luotettavuudesta ja korkeasta laadusta.

Suomessa tuotettu malli

Suomalaisille asiakkaille Trianglella on erittäin mielenkiintoista tarjottavaa. Triangle IceLink rengas on korkealaatuinen nastarengas, joka on suunniteltu Suomessa ja Suomen olosuhteisiin soveltuvaksi. 100% kotimaista myös Trianglelta! IceLink renkaassa on 30% enemmän nastaita kuin tavallisissa nastarenkaissa. Nastaat ovat myös suomalaisen yrityksen Tikan valmistamia. Suomessa suoritetuissa testituloksissa on osoittautunut, että rengas kuluttaa tien pintaa vähemmän kuin keskitasoiset nastarenkaat. Rengas on menestynyt jopa paremmin kuin perinteiset suomalaiset renkaat. Renkaan ovat kehittäneet suomalaiset huippuammattilaiset. Trianglen tarjoamassa paketissa on siis sekä laatua että luotettavuutta. Triangle tarjoaa sinulle renkaat, joilla pärjäät Suomen talvin yli varmasti ja turvallisesti. Triangle tarjoaa myös muita laadukkaita rengasmalleja, jotka ovat suunniteltu Euroopan teille. Laatua erinomaiseen hintaan! Tsekkaa valikoimaa ja innostu itse!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 07:31