Toyo Renkaat

Toyo

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7412 Asiakkaiden arviot

Vaivaton ja selkeä tapa valita oikeat renkaat ja hoitaa ostos loppuun saakka. Olemme tilanneet täältä aiemminkin ja toimitus kotiovelle sujuu erittäin hyvin. Olemme olleet oikein tyytyväisiä. A. A., Kempele lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Toyo renkaat

Toyo renkaat tulevat yhdeltä maailman johtavien rengasvalmistajien joukkoon lukeutuvalta yritykselt , TOYO Tyre & Rubbersilta. Yritys perustettiin Osakassa (Japanissa) jo vuonna 1945. Euroopan markkinoilla Toyo renkaat ovat olleet jo yli 30-vuoden ajan.

Nykyään Euroopan markkinoita pyöritetään Saksan Neussissa sijaitsevasta konttorista. Toyo renkaat tuotevalikoima Merkin valikoimaan kuluu kesä- talvi- ja ympärivuotiset renkaat. Talvirenkaita on saatavilla niin kitkarenkaina kuin nastarenkainakin. Keskihintaluokkaan sijoittuvat tuotteet ovat erittäin suosittuja normaali autoilijoiden joukossa. Renkaiden korkea laatu ja loistavat ominaisuudet ovat suurimpia syitä, miksi useat kuljettajat päätyvät ostaman jatkossakin valmistajan renkaat. Rengaskokoja on saatavilla kaikille normaalikokoisille henkilöautoille sekä SUV-kaupunkimaastureille. Helpoin tapa vertailla renkaiden ominaisuuksia on EU-rengasmerkinnät.

Tilatessasi uudet renkaat nyt Rengas-Online verkkokaupasta saat niille ilmaisen kuljetuksen joko kotiisi tai valitsemaasi asennusliikkeeseen koko Suomen alueelle.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 29.05.2020 08:33