ico 09-42 59 86 03 ico

Tigar Renkaat

Tigar

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7085 Asiakkaiden arviot

Olen useasti tilannut täältä renkaita ja aina tilaus ja toimitus on sujunut joustavasti Matti H., Janakkala lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Tigar renkaat

Tigar renkaat on Euroopassa valmistettuja laaturenkaita, mitkä sijoittuvat hinnaltaan alhaiseen hintaluokkaan. Edullisia renkaita etsiville Tigar renkaat ovat erinomainen valinta, sillä niiden hinta-laatusuhdetta on kehuttu jopa markkinoiden parhaimmaksi. Valmistajan valikoimasta löytyvät niin talvi-, kesä- kuin ympärivuotisetkin renkaat. Kaikille normaali kokoisille henkilöautoille on saatavilla useita malleja Tigarilta. Tigar renkaiden historia Kumituotteiden valmistukseen keskittynyt yritys perustettiin jo vuonna 1935 ja renkaiden valmistuksen yritys aloitti 1959. Uudelle tasolle valmistaja nousi vuonna 1995, jolloin rengastehtaalle myönnettiin ISO 9001 –sertifikaatti.

Nykyään renkaiden ominaisuuksiin tuo puhtia myös Michelinin kanssa kirjoitettu yhteistyösopimus. Tigar renkaat halvalla netistä Rengas-Online verkkokauppa tarjoaa parhaimman Tigar rengasvalikoiman ja erittäin halvat myyntihinnat, mitkä sijoittuvat lähes poikkeuksetta listahintojen alapuolelle. Tilatessasi renkaat Rengas-Online verkkokaupasta tuotteet toimitetaan kotiisi tai valitsemaasi asennuspisteeseen vain muutaman vuorokauden kuluessa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.11.2018 07:35