Tianli Renkaat

Tianli

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Kaikki aikaisemmat rengastilaukseni ovat menneet erittäin hyvin ! O. U., Kuusamo lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Tianli Renkaat

Tianli renkaat ovat laadukkaita Kiinassa valmistettuja tuotteita. Valmistajan virallinen nimi on Tianjin United Tire & Rubber International Co., Ltd eli TUTRIC. Yritys on lähtöisin Kanadasta ja se perustettiin jo vuonna 1985. Valmistajan rengasvalikoima pitää sisällään yli 200 rengaskokoa, jotka sijoittuvat 16 ja 57 tuuman välille. TUTRIC toimittaa renkaita ympäri maailmaa yli 70 maahan. Kaikki lain vaatimat standardit täyttävät Tianli renkaat ovat hintaansa nähden erittäin korkealatuisia ja siksi yksi suositeltavista rengasvaihtoehdoista, myös sinunkin ajoneuvollesi.

Työkoneiden, traktoreiden ja maatalousajoneuvojen renkaat

Tianli tuotevalikoimasta löydät renkaat niin metsäkoneille kuin traktoreillekin. Laaja valikoima pitää sisällään renkaita niin ympärivuotiseen kuin kesä- ja talvikäyttöönkin. Kaikkiin maastoihin soveltuvat pintakuviot ja perinteiset V-kuviot ovat hyvin esillä valikoimassa. Työkoneiden ja traktoreiden renkaat pääset valitsemaan useista rengasmalleista, käyttötarkoituksen mukaisesti. Metsäkoneiden renkaat ovat yleensä harvinaisen kokoisia, mutta laajan kokovalikoiman ansiosta löydät kaikille metsäkoneille sopivan kokoiset renkaat Tianlin valikoimasta.

Tianli renkaat nyt edullisemmin netistä

Rengas-online.com verkkokaupalle ominaiseen tapaan nämäkin harvinaiset renkaat ovat hinnaltaan huomattavasti edullisempia kuin Suomen rengasliikkeissä. Myös metsäkoneiden renkaat toimitetaan koko Suomen alueelle ilmaisella kuljetuksella jo muutaman arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:29