Testiarviot Renkaat

Tietoja koosta Tietoja autovalikoimasta

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

/

Hintaluokka:

Merkki:

AUTO BILD 10/2014

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 225/50R17 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: erinomainen talvirengas, joka tarjoaa dynaamisen käsiteltävyyden lumisella ja märällä ajoradalla. Progressiivinen ohjausvaste ja miellyttävä ohjaustuntuma, varmat vesiliirto-ominaisuudet, hyvä hinta-laatusuhde ja suuri kilometrimäärä.

Talvirenkaat Michelin ALPIN A4 225/50R17 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: esimerkillinen talviprofiili ja erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Vakaa sivuttaispito ja parhaat käsittelyominaisuudet lumisella ajoradalla. Tarkka ohjaus ja hyvä palaute renkaan toiminnasta kuljettajalle. Erittäin taloudellinen ja ehdottomasti paras ajomäärätulos.

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 225/50R17 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: Talvispesialisti, jolla on vaikuttavat ajo-ominaisuudet märällä tiellä. Erinomaiset turvallisuusreservit vesiliirrossa. Lyhyet jarrutusmatkat lumisella ja märällä ajoradalla. Suuri kilometrimäärä ja erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Talvirenkaat Nokian WR D3 225/50R17 V

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: Talviprofiili, joka tarjoaa tasapainoisen ja turvallisen ajokäytöksen sekä lyhyet jarrutusmatkat lumisella ajoradalla. Dynaaminen käsiteltävyys, tarkka ohjauskäytös ja hyvä hidastuvuus kuivalla ajoradalla. Miellyttävä vierintämukavuus ja hiljainen ohiajomelu.

Talvirenkaat Goodyear UltraGrip 8 Performance 225/50R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: Premium-luokan talvirengas, joka tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet lumisella ja märällä ajoradalla, vakaa sivuttaispito ja tarkka ohjauskäytös kaikissa talvioloissa, hyvä vierintämukavuus. Heikkoudet: hieman pidemmät jarrutusmatkat kuivalla ajoradalla.

Talvirenkaat Bridgestone Blizzak LM-32S 225/50R17 V

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: tasapainoinen suorituskykypotentiaali kaikissa sääoloissa, hyvä vetovoima lumella, lyhyet jarrutusmatkat lumisella ja märällä ajoradalla, hyvä hinta-laatusuhde. Heikkoudet: hieman pidempi jarrutusmatka kuivalla ajoradalla, kohtalainen mukavuus.

Talvirenkaat Pirelli Winter Sottozero 3 225/50R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: huippuluokan käsiteltävyys lumisella ja märällä ajoradalla, tarkka ohjaus ja hyvä palaute renkaan toiminnasta kuljettajalle, lyhimmät jarrutusmatkat kuivalla ja märällä ajoradalla, alhainen vierintävastus. Heikkoudet: kohtalaiset vesiliirto-ominaisuudet, alhaisempi kilometrimäärä.

Talvirenkaat Semperit SPEED-GRIP 2 225/50R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: Merkkirengas, jolla tasapainoinen suorituskykypotentiaali, harmoninen ajokäytös lumisella ja kuivalla ajoradalla, miellyttävä ajomukavuus ja hyvä taloudellisuus. Heikkoudet: vain keskitasoiset käsittelyominaisuudet märällä ajoradalla.

Talvirenkaat Hankook Winter ICept RS W442 225/50R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: Talviprofiili, joka tarjoaa turvallisen ajokäytöksen lumisella ja kuivalla ajoradalla, harmoninen ohjattavuus, vakaa sivuttaispito lumella, hyvät turvallisuusreservit vesiliirrossa. Heikkoudet: tyydyttävät käsittelyominaisuudet märällä ajoradalla, kohtalainen mukavuus.

AUTO BILD - allrad 10/2014

Talvirenkaat Nokian WR SUV 3 235/65R17 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: Talvirengas, joka on saanut parhaat arvosanat lumella, hyvä suorituskyky märällä ja kuivalla ajoradalla, kohtuullinen hinta. Heikkoudet: vain keskitasoinen vesiliirtoturvallisuus, keskitasoinen ohjaustarkkuus märällä ajoradalla.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 235/65R17 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: erittäin tasapainoinen talvirengas, erittäin suuri vetovoima lumella, miellyttävä vierintämukavuus, alhainen vierintävastus. Heikkoudet: suhteellisen korkea hinta, vain keskitasoinen sivuttaispito lumella.

Talvirenkaat Bridgestone Blizzak LM-80 EVO 235/65R17 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: Talvirengas, jolla hyvä suorituskyky lumella, kohtuullinen hinta. Heikkoudet: korkeampi vierintävastus, vain keskitasoinen vesiliirtoturvallisuus.

Talvirenkaat Goodyear Ultra Grip + SUV 235/65R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: Talvirengas, jolla erittäin hyvä suorituskyky lumella, erinomainen vesiliirtoturvallisuus, hyvä vierintämukavuus, lyhyt jarrutusmatka märällä pinnalla. Heikkoudet: erittäin suuri vierintävastus, suhteellisen korkea hinta, vain keskitasoinen sivuttaispito märällä ajoradalla.

Talvirenkaat Michelin LATITUDE ALPIN LA2 235/65R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: erittäin hyvä eri osa-alueilla lumella, vähäinen vierintämelu, hyvä vesiliirtoturvallisuus. Heikkoudet: pidempi jarrutusmatka kuivalla ajoradalla, vain keskitasoinen pito märällä ajoradalla, korkea hinta.

Talvirenkaat Pirelli Scorpion Winter 235/65R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: Talvirengas, jolla hyvä suorituskyky lumella, erityisen hiljainen vierintämelu, hyvä vesiliirtoturvallisuus. Heikkoudet: vain keskitasoa jarrutettaessa märällä ja kuivalla ajoradalla.

Talvirenkaat Semperit SPEED-GRIP 2 235/65R17 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuudet: erittäin hyvä vesiliirtoturvallisuus, lyhyt jarrutusmatka märällä ajoradalla, alhainen vierintävastus, kohtuullinen hinta. Heikkoudet: vain keskitasoa lumella, pidempi jarrutusmatka kuivalla ajoradalla, suurin vierintämelu vertailussa.

Auto Zeitung Allrad 10/2014

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 235/65R17 -

Testiarviot: hyvin suositeltava
Paras kuivalla ajoradalla, erittäin hyvä lumella ja märällä ajoradalla. Dunlop SP Winter Sport 4D epäonnistuu vain jarrutuksessa märällä ajoradalla.

Talvirenkaat Goodyear Ultra Grip + SUV 235/65R17 -

Testiarviot: hyvin suositeltava
Goodyear UltraGrip + SUV keskittyy urheilullisuuden sijaan johdonmukaisesti turvallisuuteen. Suuri vierintävastus.

Talvirenkaat Michelin LATITUDE ALPIN LA2 235/65R17 -

Testiarviot: hyvin suositeltava
Michelin Latitude Alpin ei ole lumisilla ajoradoilla nopea mutta vakuuttaa aina muuten hyvillä tuloksilla.

Talvirenkaat Pirelli Scorpion Winter 235/65R17 -

Testiarviot: testivoittaja
Pirelli Scorpion Winter antaa kaikissa oloissa huipputuloksia. Ainoa heikkous: poikittainen vesiliirto.

Talvirenkaat Uniroyal MS PLUS 77 235/65R17 -

Testiarviot: hyvin suositeltava
Uniroyal MS Plus 77: testin ainoa V-luokan rengas, kuitenkin kohtalainen tulos kuivalla ajoradalla. Superhyvä lumella, huippuluokan vierintävastus.

OFF ROAD 09/2014

Talvirenkaat Nokian WR SUV 3 215/65R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuus: WR SUV3 on lyömätön lumella ja jäällä. Heikkous: Märällä alustalla jarrutusarvot ovat vain välttävät.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 215/65R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuus: Jarrutustulokset ovat erinomaiset kuivalla ja märällä ajoradalla. Heikkous: Käsiteltävyys jäällä jättää hieman toivomisen varaa.

Talvirenkaat Pirelli Scorpion Winter 215/65R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuus: Lievästä raja-alueella esiintyvästä yliohjautuvuudesta huolimatta Scorpion Winter pysyy aina hallittavissa. Heikkous: Erittäin suuri vierintävastus.

Talvirenkaat Vredestein WINTRAC XTREME S 215/65R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Paras arvo melutason mittauksessa. Hyvä hallittavuus antaa rauhoittavan turvallisuuden tunteen. Heikkous: Huono arvo vesiliirrossa.

Talvirenkaat Semperit SPEED-GRIP 2 215/65R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Menettää vesiliirrossa otteen tiestä vasta suurilla nopeuksilla. Heikkous: Ilmoittaa tuskin lainkaan pidon menetyksestä jäällä ja lumella.

AUTO BILD - sportscars 09/2014

Talvirenkaat Pirelli Winter Sottozero 3 235/35R19 W

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: talvirenkaiden kuningas, joka tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet sekä lumisella että märällä ajoradalla. Tarkka ohjauskäytös ja hyvä palaute renkaan toiminnasta kuljettajalle. Erinomaiset turvallisuusreservit vesiliirrossa, alhainen vierintävastus säästää lisäksi polttoainetta.

Talvirenkaat Michelin Pilot Alpin PA4 235/35R19 W

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: urheilullinen talviprofiili, jolla tasapainoinen ja korkeatasoinen suorituskyky. Suora ohjausvaste, hyvä vetovoima ja vakaa sivuttaispito lumella. Lyhyet jarrutusmatkat kaikissa sääoloissa. Miellyttävä vierintämukavuus, alhainen vierintävastus.

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850P 235/35R19 W

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: Vakuuttava talvirengas, joka tarjoaa esimerkilliset ajo-ominaisuudet märällä ajoradalla. Erinomainen käsiteltävyys märällä ja kuivalla ajoradalla sekä tarkka ohjausvaste ja vakaa sivuttaispito. Lyhyet jarrutusmatkat lumisella ja märällä ajoradalla. Alhainen vierintävastus.

Talvirenkaat Vredestein WINTRAC XTREME S 235/35R19 W

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: tasapainoinen ja turvallinen ajokäytös kaikissa sääoloissa, hyvä vetovoima ja vakaa sivuttaispito lumisella ajoradalla, polttoainetta säästävä vierintävastus. Heikkoudet: pidemmät jarrutusmatkat kuivalla tiellä, kohtalaiset vesiliirto-ominaisuudet.

auto motor und sport 09/2014

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuus: Hyvät suorituskyky lumella, välitön ohjausvaste, erittäin hyvät ominaisuudet märällä pinnalla. Erittäin tasapainoisen suorituskyvyn ansiosta Conti on paras kompromissi kaikille tienpinnoille Keski-Euroopan talvioloissa. Alhainen vierintävastus. Heikkous: Erittäin dynaaminen ajokäytös talvisilla ajoradoilla, ei kuitenkaan suositella autoihin, joissa ei ole ESP:tä.

Talvirenkaat Goodyear Ultra Grip 9 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Lyhyiden jarrutusmatkojen ja huippuluokan sivuttaispidon ansiosta testin paras suorituskyky lumella, helposti hallittava, taipumus hieman aliohjautuvaan ajokäytökseen, erinomainen tasapaino. Turvallinen myös märällä ja kuivalla asfaltilla. Hiljainen rengas, hyvä vierintämukavuus. Heikkous: pieniä puutteita jarrutuksessa märällä ajoradalla ja vesiliirrossa.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Virheitä anteeksiantava, turvallinen ajokäytös, suuri jarrutus- ja sivuttaispitopotentiaali, laaja raja-alue ja auton hyvä tasapaino lumella. Hyvä hallittavuus märällä tiellä, ei mainittavia heikkouksia myöskään kuivalla asfaltilla. Heikkous: Hieman suurempi vierintävastus, vierintämelu: renkaat “laulavat” hieman nopeuteen 80 km/h asti.

Talvirenkaat Michelin Alpin 5 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Erittäin lyhyet jarrutusmatkat ja ongelmaton ajokäytös lumella, yhtä lyhyet jarrutusmatkat ja lisäksi erittäin turvallinen ajokäytös märällä ajoradalla, tehokas vesiliirron ehkäisy, hyvä vierintämukavuus. Heikkous: Pieniä puutteita dynaamisilla osa-alueilla kuivalla ajoradalla, hieman suurempi vierintävastus.

Talvirenkaat Pirelli W 210 Snowcontrol Serie III 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Hyvät jarrutusominaisuudet ja turvallisen aliohjautumisen ansiosta helposti hallittavissa talvisilla teillä. Erittäin hyvä pito sekä märällä että kuivalla asfaltilla. Heikkous: Vähäinen kuormanvaihteluherkkyys kuivalla tiellä käsiteltäessä, merkittäviä heikkouksia vesiliirrossa, suurehko vierintävastus ja hieman suurempi vierintämelu.

Talvirenkaat Nokian WR D3 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Huippuluokan sivuttaispito, lyhyet jarrutusmatkat ja hyvä vetovoima lumella. Hyvä kaarrepito märällä tiellä, varma vesiliirrossa. Tasapainoinen ja silti dynaaminen suorituskyky kuivalla tiellä. Heikkous: Vähäisiä heikkouksia jarrutettaessa sekä vähäinen kuormanvaihteluherkkyys märällä asfaltilla, suurehko vierintävastus.

Talvirenkaat Bridgestone Blizzak LM-32 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Erittäin turvallinen rengas kuivalla tiellä, erinomainen turvallisuus kaistaa vaihdettaessa, ei reagoi lähestulkoon lainkaan kuormituksen vaihteluihin. Märällä pinnalla pääosin tasapainoinen ilman vakavia puutteita. Heikkous: Asianmukainen vetovoima lumella mutta heikkouksia jarrutuksessa lumella ja sivuttaispidossa, suuri vierintävastus.

Talvirenkaat Hankook Winter ICept RS W442 205/55R16 H

Testiarviot: suositeltava
Vahvuus: Erittäin hyvät jarrutustehot ja hyvä vetovoima lumella, asianmukainen vesiliirron ehkäisy. Hyvä ohjaustarkkuus ja hyvä pitotaso kuivalla tiellä, alhainen vierintävastus. Heikkous: Suhteessa vetovoimaan heikko sivuttaispito lumella, siksi voimakas aliohjautuminen. Myös märällä tiellä liikaa aliohjautuvuutta.

ADAC 09/2014

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 195/65R15 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen, parhaat arvosanat lumella, jäällä, kuivalla ajoradalla sekä kulutuksen ja kulumisen suhteen. Erityisen hyvä myös märällä pinnalla.

Talvirenkaat Bridgestone Blizzak LM 001 195/65R15 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas, joka sai parhaan arvosanan märällä pinnalla. Hyvä myös kuivalla ja lumisella ajoradalla.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 195/65R15 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas. Hyvä märällä ja lumisella ajoradalla. Alhainen polttoaineen kulutus.

Talvirenkaat Semperit SPEED-GRIP 2 195/65R15 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas. Erityisen hyvä lumella ja jäällä.

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 175/65R14 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas, joka sai parhaat arvosanat märällä ajoradalla ja jäällä. Hyvä myös lumella. Vähäinen kuluminen.

Talvirenkaat Dunlop SP Winter Response 2 175/65R14 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas, joka sai parhaat arvosanat lumella ja polttoaineen kulutuksen suhteen. Erityisen hyvä myös märällä pinnalla.

Talvirenkaat Michelin ALPIN A4 175/65R14 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas, joka sai parhaan arvosanan kulutuksen suhteen. Hyvä myös märällä ajoradalla, lumella ja jäällä.

Talvirenkaat Firestone WINTERHAWK 3 175/65R14 T

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen talvirengas parhailla arvosteluilla jäällä. Hyvä myös märällä.Vähäinen polttoainekulutus.

ÖAMTC 09/2014

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Paras märällä ajoradalla, erittäin hyvä kulumisen suhteen, hyvä myös kuivalla ajoradalla ja lumella.

Talvirenkaat Dunlop SP Winter Response 2 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin hyvä polttoaineen kulutuksen suhteen, hyvä kuivalla ja märällä ajoradalla sekä lumella.

Talvirenkaat Michelin ALPIN A4 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin vähäinen kuluminen, hyvä myös kuivalla ja märällä ajoradalla sekä lumella.

Talvirenkaat Firestone WINTERHAWK 3 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin hyvä polttoaineen kulutuksen suhteen, hyvä kuivalla ja märällä ajoradalla sekä lumella.

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Alhainen polttoaineen kulutus, paras arvosana lumella, kuivalla ajoradalla ja kulutuksen suhteen, hyvä märällä ajoradalla.

Talvirenkaat Bridgestone Blizzak LM 001 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Paras märällä ajoradalla, hyvä kuivalla ajoradalla ja lumella.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin hyvä polttoaineen kulutuksen suhteen, hyvä kuivalla ja märällä ajoradalla sekä lumella.

Talvirenkaat Semperit SPEED-GRIP 2 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Hyvä kuivalla ja märällä ajoradalla sekä lumella.

TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 09/2014

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Paras arvosana märällä ajoradalla. Paras arvosana jäällä. Erittäin hyvä kulumisen suhteen.

Talvirenkaat Dunlop SP Winter Response 2 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Paras arvosana lumella ja polttoaineen kulutuksen suhteen.

Talvirenkaat Michelin ALPIN A4 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Paras arvosana kulumisen suhteen.

Talvirenkaat Firestone WINTERHAWK 3 175/65R14 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Paras arvosana jäällä.

AUTO BILD 09/2014

Goodyear Vector 4 Seasons 185/60R15 H

Testiarviot: esimerkillinen
Vahvuudet: Vakuuttava, ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu rengas, joka tarjoaa tasapainoiset ja turvalliset ajo-ominaisuudet sekä hyvän ohjausvasteen kaikissa sääoloissa. Vakaa sivuttaispito ja lyhyet jarrutusmatkat lumisella ajoradalla. Luotettavat vesiliirto-ominaisuudet.

Vredestein QUATRAC LITE 185/60R15 H

Testiarviot: hyvä
Vahvuudet: Erityisen hyvä suorituskyky kuivalla tiellä, tarjoaa mahdollisuuden polttoaineen säästämiseen. Tarkka dynaaminen käsiteltävyys ja lyhyet jarrutusmatkat kuivalla tiellä, miellyttävän hiljainen vierintämukavuus, erittäin alhainen vierintävastus. Heikkoudet: pieniä heikkouksia vesiliirrossa.

Auto Zeitung 09/2014

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 205/55R16 H

Testiarviot: testivoittaja
Testivoittaja lumella sekä märällä ja kuivalla ajoradalla, erittäin turvallinen Conti TS 850.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Dunlop WinterSport 4D on vahva jarrutuksessa, mutta lumella se on huomiota herättämätön.

Talvirenkaat Goodyear Ultra Grip 9 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Goodyearin uudella UltraGrip 9:llä erittäin hyvä alku palkintokorokkeella.

Talvirenkaat Michelin ALPIN A4 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Michelinin Alpin A4 suoriutuu hyvin lumella ja eri osa-alueilla märällä tiellä.

Talvirenkaat Nokian WR D3 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Nokian WR D3:n vahvuudet tulevat esiin märällä ja kuivalla alustalla.

Talvirenkaat Pirelli W 210 Snowcontrol Serie III 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Pirelli Snowcontrol Serie 3 tarjoaa hyvän suorituskyvyn märällä pinnalla ja on turvallinen lumella.

Talvirenkaat Vredestein SNOWTRAC 5 205/55R16 H

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vredesteinin uusi Snowtrac 5 on suositeltava rengas sen täydellisen luotettavan suorituskyvyn vuoksi.

TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 09/2014

Talvirenkaat Continental WinterContact TS 850 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Paras arvosana kuivalla ajoradalla. Paras arvosana lumella ja polttoaineen kulutuksen suhteen. Paras arvosana jäällä. Paras arvosana kulumisen suhteen.

Talvirenkaat Bridgestone Blizzak LM 001 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Paras arvosana märällä ajoradalla.

Talvirenkaat Dunlop SP WINTER SPORT 4D 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas. Hyvä polttoaineen kulutuksen suhteen.

Talvirenkaat Semperit SPEED-GRIP 2 195/65R15 T

Testiarviot: hyvin suositeltava
Vahvuudet: Erittäin tasapainoinen rengas.

Testiarviot-Kesärenkaat

Testiarviot-Talvirenkaat

Testiarviot-Ympärivuotiset renkaat

© 1999-2015 by Delticom / rengas-online.com 04.12.2015 07:03