Taurus Renkaat

Taurus

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7511 Asiakkaiden arviot

Helppo tehdä ostoksia ja selkeä hinnoittelu kun postikulut kuuluu hintoihin. U. A., Vaasa lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Taurus renkaat

Taurus renkaat ovat lähinnä traktoreille suunnitellut renkaat, joiden ominaisuuksista ollaan montaa mieltä, mutta niiden kestävyyttä on kerta toisensa jälkeen kehuttu. Kesä käyttöön erinomaiset Taurukset löydät useissa malleissa Rengas-Online.com verkkokaupan valikoimasta. Jo kauan markkinoilla ollut valmistaja pyrkii kehittämään renkaita vuosi vuodelta paremmiksi ja se näkyy nykyään renkaiden laadussa selkeästi. Renkaiden sanotaan olevan liukkaat talvella, mutta myös tähän valmistaja on panostanut ja uusien mallien talviominaisuuksiakin on saatu hiottua parempaan suuntaan. Myös lumiketjuja kestävät Taurus renkaat ovat erinomainen valinta niille, jotka eivät halua käyttää liian paljoa rahaa renkaisiinsa. Hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta valmistajan tuotteen nostavat suosiotaan jatkuvasti.

Halvat renkaat traktoriin löytyvät tietysti meiltä

Sinun ei tarvitse lähteä kauemmas etsimään laadukkaita ja edullisia traktorin renkaita, sillä valikoimassamme on sinullekin varmasti sopivat. Ilmaisella kuljetuksella toimitettavat Taurus renkaat ovat lähes täydellinen valita niille työkoneille, joita ei käytetä pääsääntöisesti talvella sekä niille koneille, joita säilytetään tallissa. Muistathan tarkastaa tarkan rengaskokosi ennen renkaiden tilaamista. Asiansa osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sopivien renkaiden valinnassa ja antaa neuvoja niiden valitaan. Toimitamme tuotteet tallillesi, kotiisi tai valitsemaasi asennuspisteeseen nopealla kuljetuksellamme!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 31.10.2020 07:31