Star Performer Renkaat

StarPerformer

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Edulliset Star Performer renkaat sopivat hyvin suomalaisille teille

Renkaat ovat yksi ajoneuvojen tärkeimmistä osista. Mikäli renkaat ovat huonossa kunnossa, et vaaranna vain omaa henkeäsi vaan myös muiden liikenteessä olevien. Kuluneet autonrenkaat eivät takaa hyvää pitoa tien pintaan, märästä kelistä puhumattakaan. Esimerkiksi kitkarenkaiden kuviointi antaa autoilijoille mahdollisimman hyvän pidon tien pintaan, renkaiden kuvioinnin ansiosta. Yksi tunnetuimmista rengasmerkeistä on kenties Michelin, joka tunnetaan sen ainutlaatuisen maskotin ansiosta. Korkeista hinnoistaan huolimatta tämä rengasmerkki sopii erinomaisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Toinen erittäin korkealaatuinen rengasmerkki on Star Performer. Star Performer renkaat toimivat tyydyttävästi kaikkina eri vuodenaikoina. Tuhansien käyttäjät ovat pitäneet renkaiden tavasta suoriutua erilaisissa sää- ja tieolosuhteissa.

star_performer_lifetime_warranty

Mikäli Star Performer renkaat omaavat vielä lumihiutalemerkin, sopivat ne myös hyvin talvisiin olosuhteisiin. Lumihiutalemerkki kertoo autonrenkaiden tarjoavan sopivasti pitoa niin märillä kuin kuivilla teillä. Renkaiden hinta-laatusuhde on myös kohdillaan. Star Performer -merkin renkaat takaavat autoilijoille myös lyhyet jarrutusmatkat, täydellisen pidon suurissa nopeuksissa, parannellun mukavuuden ja matalan melutason. Toinen erittäin korkealaatuinen rengasmerkki on Hankook, joka sopii hyvin myös suomalaisiin sääolosuhteisiin. Renkaat sopivat hyvin talvisille teille ja niillä on erittäin hyvät jarrutusominaisuudet myös jäisillä teillä. Talvirenkaiden lisäksi löydät valikoimastamme myös erittäin korkealaatuiset kesärenkaat, jotka auttavat sinua pysymään tiellä kuivalla ja märällä. Kesärenkaiden urat auttavat pitämään veden pois renkaiden kosketuspinnalta, jolloin pito on huomattavasti parempi. Renkaiden lisäksi löydät valikoimastamme myös erittäin korkealaatuisia vanteita, jotka sopivat kaikkiin ajoneuvoihin. Voit valita autoosi joko teräs- tai alumiinivanteet.

Michelin, Hankook tai Star Performer renkaat nopeasti netistä

Rengas-online.com on Euroopan suurin renkaiden ja vanteiden jälleenmyyjä verkossa. Pelkästään renkaita löytyy valikoimasta yli 100 eri merkin edestä, sekä 25 000 rengasprofiilia. Valikoiman kesä- ja talvirenkaat sopivat hyvin kaikille suomalaisille kuskeille. Mikäli olet miettimässä autoosi kitkarenkaita, muista varmistaa, että renkaat sopivat pohjoismaiseen talveen. Löydät valikoimastamme kaikki Michelin, Hankook, Pirelli ja Star Performer renkaat. Mikäli tarvitset apua sopivien renkaiden löytämiseen, voit aina kääntyä asiakaspalvelun puoleen.

Star Performerrengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:27