Star Performer Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

StarPerformer

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Helppo tapa hankkia renkaita. Toimitus kotiovelle on iso A. E., Kronoby lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Sähäkät Star Performer renkaat sopivat leutoon talveen sekä ympärivuotiseenkin ajoon

Star Performer on edullisten renkaiden sarjan ehdotonta kärkikaartia, eikä suotta, sillä niin hyvää on tarjolla, että ympäri vuodenkin voi mennä epäröimättä ja sen kummemmin arpomatta. SPTS AS rengasmalli on Star Performer rengsvalikoiman se kitkarengas, jolla mpärivuotiset ajot sujuvat samalla tavoin kuin muillakin kitkarenkailla, jotka on suunniteltu siten että samoilla voi ajaa kesät talvet. Star Performer malliston kitkarengasmalli kestää varmasti ja tuo vakuuttavaa pitoa vaikeisiinkin paikkoihin. Ympärivuotiseen ajoon tarkoitetut kitkarenkaat suoriutuvat keleistä ja olosuhteista tasaisesti; talvisesta ja kylmästä kelistä joustavasti ja kuumastakin kesästä ilman että kumi turhaan löystyy tai väsyy. Tämä onkin ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettujen kitkarenkaiden hyvä puoli, että kummankin ääriolosuhteen vaatimat ominaisuudet löytyvät yhdellä kertaa. Näin on saatu aikaan tasapainoinen kokonaisuus, jossa ei turhaan tehdä kompromisseja turvallisuuden tai ominaisuuksenkaan osalta. Varovasti silti kannattaa aina mennä, liukkaalla lipsumatta tai kovassakin lumisateessa. Hyvät renkaat alla vaikeistakin paikoista voi selvitä turvallisesti ja arpomatta.

Laadukkat ja edulliset Star Performer kitkarenkaat kestävät kunnollistakin menoa

rengas-online.com verkkokaupan valikoimista löytyy jokaiselle varmastikin jotakin mistä valita. Edullisten renkaiden kärkipaikkaa pitää tietysti Star Performer renkaat, ja malliston kitkarengasversio tarjoaa tietysti laadukasta menoa ympärikin vuoden. Näiden renkaiden kanssa ei tarvitse turhaan miettiä tai mittailla miten mennään, vaan voi ihan rauhassa raottaa räppänää ja päästää lisää kaasua koneeseen. Varovasti kun mennään, olosuhteiden mukaan sopivasti, niin kyllä näissä renkaissa riittää ominaisuuksia ja tasaista laatua sekä suorituskykyä niin kylmäänkin talvisäähän kuin kesän helteillekin yhtä lailla. Sateesta hyvät kitkarenkaat selviävät kuin tuosta vaan, reilut urat ja lohkokuviot pitävät hyvän otteen tiestä, niin etteivät suorat ainakaan turhaan mene mutkalle ja että tiukatkin kaarteet hoituvat tiukasti ja asenteella.

Näistäkin syistä Star Performer SPTS AS kitkarenkaat ovat yhä suositumpia kautta maailman

  • Modernit valmistustekniikat, teknologiat ja innovatiiviset materiaalit antavat renkaille selkeää etumatkaa
  • Suuntaa myötäilevä V-muotoinen kulutuspintakuvio tuo turvallista ja mukavaa menoa niin kuivalla kuin märälläkin tienpinnalla ajettaessa
  • Renkaan vankka rakenne kestää kulutusta ja kolhujakin varmasti, eikä aivan heti ainakaan anna periksi

Olipa syyt sitten mitä hyvänsä, niin kyllä suosio on niin selkeää, että sopii koettaa sisemmässäkin sisämaassa, että miten hyvät kitkarenkaat oikein suoriutuvat turvallisesta ajosta talvisäässä ja pakkaskeleillä, kun hengityskin huurtuu ja järvet ovat ehkä jopa syvältä jäässä.

rengas-online.com on asiansa tuntevan asiakkaan verkkokauppa, jossa valikoimaa on reilummin mistä valita

Osta nyt rengas-online.com reilut renkaat, sulavalinjaiset ja sukkelat Star Performer kitkarenkaat eivät pienestä hätkähdä. Ympärivuotiseen ajoonkin suunnitellut kitkarenkaat kestävät kyllä kulutusta ja tuovat pitoa pidemmälläkin matkalla tai vaikeissa paikoissa. Ilman että tarvitsee joka kauden vaihteessa olla uusia renkaita vaihtamassa, näillä kitkarenkailla voi ajaa kesät talvet. Tuskin tulee turvallisuudesta puute, ja ainahan kannattaa vaikeissa paikoissa varovasti mennä ja jarruakin käyttää ainakin sen verran kuin on tarve. rengas-online.com saa nyt ja tulevaisuudessakin laatua varmastikin koko rahalle, niin ainakin, ettei tarvitse turhaan jäädä tien poskeen arpomaan. Kun on kunnon kitkarenkaat laitettu alle, niin matka jatkuu varmasti valittamatta ja vielä pitkällekin saakka.

Star Performer profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:35