Semperit Renkaat

Semperit

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Semperit renkaat

Semperit renkaat ovat vuosia olleet laatua arvostavien autoilijoiden suosiossa ja nämä mallit ovat myös verkkokauppamme valikoimassa hyvin edustettuina. Valikoimasta löydät suositut Semperit Speed Life ja Semperit Comfort Life kesärenkaat sekä talvirenkaat, kuten Speed Grip. Hyvän laatunsa lisäksi Semperit renkaat ovat tunnettuja edullisesta hinnastaan, joka voikin parhaassa tapauksessa olla jopa reilusti alle puolet muiden valmistajien hinnoista. Tämä tekee tästä rengasmerkistä hyvän valinnan moneen eri tarkoitukseen. Niiden avulla taittuvat pitkät maantiematkan mukavasti, kun taas kaupungissa auton käsiteltävyys säilyy hyvänä.

Huippuominaisuuksia – Semperit renkaat

Semperit Speed Life ja Semperit Comfort Life kesärenkaat ovat varustettu lukuisilla huippuominaisuuksilla, joiden ansiosta ajaminen on entistä mukavampaa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat renkaiden innovatiiviset pitkittäisurat, jotka osaltaan pitävät huolen siitä, että vesi voidaan eristää renkaan ja tienpinnan välistä. Tämä puolestaan vähentää merkittävästi vaarallisen vesiliirron riskiä sekä tuo vakautta esimerkiksi kaarreajoon sadekelillä. Toisaalta renkaiden tarkkaan suunniteltu rakenne yhdessä laadukkaan kumiseoksen kanssa varmistavat, että renkaan vierintävastus on pieni. Alhaisemman vierintävastuksen ansiosta voit ajaa ympäristöystävällisemmin ja säästää samalla polttoainekuluissa. Tutustu valikoimaan ja tilaa uudet kesä- tai talvirenkaat meiltä jo tänään.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:26