Seha Renkaat

Seha

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Seha renkaat - kestävät ja edulliset renkaat traktoreihin

Rengas-online.comin valikoimaan kuuluu muitakin kuin auton ja moottoripyörän renkaita. Monille maatalouden parissa työskenteleville Seha renkaat ovat varmasti tuttu juttu. Seha valmistaa traktoreihin sopivia renkaita niin, että ne kestävät vuodesta toiseen. Myöskään esimerkiksi kivikkoisilla teillä tai pelloilla ajaminen ei vaikuta näihin traktorin renkaisiin. Sehan renkaat ovat ristikudosrenkaita ja vyöllisiä renkaita, joten niiden suunnittelussa on otettu huomioon kestävät materiaalit ja pitkäikäisyys. Seha onkin todella suosittu merkki maanviljelijöiden keskuudessa, ja myös suomalaiset luottavat siihen. Sehan renkaille on asetettu tietty nopeusluokka, joka traktoreillakin yleensä on. Tämä nopeusluokka on 55 kilometriä tunnissa. Sehan laadusta kertoo se, että kyseinen merkki valmistaa renkaita niin sanotuille kalliimmille merkeille tilauksesta. Sehan renkaiden hinta ei kuitenkaan ole kovinkaan korkea, joten nämä sopivat edullisuutensa puolesta aivan kaikille. Tule siis hankkimaan kaikki tarvitsemasi tuotteet rengas-online.comista!

Seha renkaat saat netistä todella näppärästi ja nopeasti

Rengas-online.com on Euroopassa toimiva renkaiden välitysliike, jonka tarjonnassa on yli sata eri rengasmerkkiä ja renkaita jopa 25 000 profiilissa. Auton ja moottoripyörän renkaiden lisäksi valikoima sisältää myös traktorin renkaita, ja kuuluvatpa myös vanteet valikoimaan. Kaikille tilauksille taataan nopea toimitus sekä 30 päivän palautusoikeus. Tuotteet voi tilata myös suoraan jollekin kanssamme yhteistyötä tekevistä korjaamoista, jossa renkaat asennetaan alle. Seha valmistaa laadukkaita traktorin renkaita, jotka saa joko ristikudosrenkaina tai vyörenkaina. Tule siis tutustumaan kattavaan valikoimaan ja löydä kaikki tarvitsemasi yhdellä ja samalla kertaa!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:27