ico 09-42 59 86 03 ico

Sava Renkaat

Sava

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7317 Asiakkaiden arviot

Toimii hyvin. Olen tehnyt hankintoja kanssanne ja palvelu ollut ajantasaista myös toimituksen osalta. U. A., Espoo lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.
Sava renkaat

Sava renkaat ovat valintasi, kun vaadit ajoturvallisuudelta ja ajo-ominaisuuksilta vain parasta. Nämä erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaavat renkaat pärjäävät jopa kaikissa haastavimmissa kesä- ja talviolosuhteissa ongelmitta.

Sava on yksi Keski-Euroopan menestyksekkäimmistä rengasvalmistajista, minkä valikoimasta löydät kesä- ja talvirenkaat henkilöautoihin, maastureihin, pakettiautoihin ja kuorma-autoihin. Sava renkaat valmistetaan aina noudattaen erittäin tarkkoja laatukriteerejä ja kaikki uudet mallit käyvät läpi 50 vaativaa testiä, missä renkaat testataan muun muassa käsiteltävyyden, sisämelun, ohiajomelun, vakauden ja vierintävastuksen osalta. Tämän ansiosta myös sinä voit aina luottaa niiden laatuun ja ajo-ominaisuuksiin jopa ääriolosuhteissa. Miten valitsen sopivat renkaat? Sopiva rengasvalinta on nyt helppo tehdä Rengas-Onlinen verkkosivuilla, missä sinun tulee syöttää ainoastaan ajoneuvosi malli ja merkki rengashakuun, minkä jälkeen saat kattavan lista sopivista malleista. Rengashaun jälkeen kannattaa toki vielä varmistaa auton rekisteriotteesta, että uusi rengas vastaa alkuperäistä. Tämän lisäksi verkkokaupassamme sinua palvelee rengasneuvonta, joka vastaa puhelimitse kaikkiin tilauksiin tai rengasvalintoihin liittyvissä kysymyksissäsi.

Tilaamalla verkosta säästät Ostamalla kesärenkaat tai talvirenkaat suoraan verkkokaupasta voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa. Tämä on mahdollista selkeästi edullisemman hinnoittelumme ja ilmaisten postikulujen ansiosta. Tilaa siis heti uudet talvi- tai kesärenkaat ja nauti turvallisista ajokilometreistä.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 23.01.2020 07:09