Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Rotalla Renkaat

Rotalla

Rotalla Renkaat

Rotalla renkaat ovat valmistajan sanojen mukaisesti erittäin laadukkaita, hinnaltaan kilpailukykyisiä, pitkäikäisiä ja valmistaja tarjoaa parhaan asiakaspalvelun ja tuotetuen. Rotallan tuotevalikoima on hieman suppea, mutta itse tuotteet on saatavilla useissa ko’oissa, minkä ansiosta lähes mikä tahansa rengasmalli sopii mille tahansa henkilöautolle. Rotalla renkaat on nimetty ainoastaan malli merkein, kuten F101. Kaikki valikoiman rengasmallit ovat: F101, F102, F105, F106, F108, F109, F110 ja S210. Tällä hetkellä valikoimassa on ainoastaan kesärenkaita, eikä valmistajan aikeista siirtyä valmistamaan talvirenkaita ole tietoa.

Rotalla kesärenkaat ja niiden ominaisuudet

Rengasvalikoimassa on useita kesärengasmalleja, jotka ovat testatusti laadukkaita ja mikä parasta erittäin edullisia. EU-rengasmerkinnät kertovat puolueettomasti renkaiden ominaisuuksista ja ovatkin yksi parhaimmista tavoista vertailla tuotteita ennen ostamista. Hyvät kesärenkaat tulee olla suorituskyvyltään erinomaiset niin märällä kuin kuivallakin tiellä ajettaessa ja niiden rungon tulee olla tarpeeksi tukeva, jottei uraherkkyyttä pääse syntymään. Rotalla renkaat omaavat saman tyyppisen pintakuvion Goodyearin useiden mallien kanssa, mikä on todettu toimivaksi sadekeleillä ja jonka vedenpoisto-ominaisuudet ehkäisevät tehokkaasti vaaralliseen vesiliirtoon ajautumista.

Tilaa laadukkaat renkaat edullisemmin netistä

Rengas-online.com verkkokauppa on Euroopan suurin online rengaskauppias, mikä tarjoaa erinomaista palvelua, laajimman tuotevalikoiman ja ilmaisen kuljetuksen kaikille vähintään kahden tuotteen tilauksille.