Rotalla Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

Rotalla

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7514 Asiakkaiden arviot

Helppo tapa hankkia renkaita. Toimitus kotiovelle on iso A. E., Kronoby lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Henkilöautoihin ja katumaastureihin sopivat Rotalla ympärivuotiset renkaat valmistetaan mahdollisimm

Rotalla ympärivuotiset renkaat ovat edulliset mutta erittäin korkealaatuiset. Renkaat valmistetaan siten, että renkaiden tuotanto ja niiden suunnitteluvaihe vähentää ympäristön kuormitusta mahdollisimman paljon. Rotalla renkaat valitessasi omaan autoosi säästät niin rahaa kuin luontoa. Renkaat sopivat hyvin muun muassa henkilöautoihin, paketti- ja kuorma-autoihin. Tutustu renkaisiin tarkemmin ja hanki omaan ajoneuvoosi korkealaatuiset Rotalla renkaat edullisesti.

Rotalla ympärivuotiset renkaat valmistaa yksi Kiinan johtavista laaturenkaiden valmistajista. Yrityksen valmistamat tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja yrityksen henkilöstö sekä työntekijät ovat alan huippuammattilaisia. Yhtiön renkaat valmistetaan Kiinan Guangraossa, Shandongissa. Kyseessä on yksi maan nykyaikaisimmista tehtaista, joka käyttää apunaan automaatiota varmistaakseen tuotteidensa laadun. Yhtiö on myös erittäin tarkka valmistuksessa käytettävistä aineista ja se myös pitää huolen siitä, että renkaiden rakenne ja ajo-ominaisuudet ovat korkeatasoiset. Rotallalle on myös erittäin tärkeää se, että renkaat läpäisevät kaikki kansainväliset standardit. Käytössä oleva tehdas rakennettiin jo vuonna 1986 ja se sisältää paljon ulkomaalaista testilaitteistoa. Tuotevalikoimaan kuuluvat erikokoiset autonrenkaat, joihin lukeutuvat muun muassa kesä- ja talvirenkaat. Yksi renkaiden tärkeimmistä ominaisuuksista on niiden polttoainetaloudellisuus.

Rotalla ympärivuotiset renkaat tarjoavat pitoa märällä ja kuivalla

Rotalla ympärivuotiset renkaat ovat erinomainen valinta suomalaiseen ilmastoon. Suomessa sääolosuhteet voivat vaihdella reippaasti riippuen siitä, missä päin Suomea asuu. Tämän takia on hyvä, jos autossa on renkaat, jotka turvaavat ajomatkat mahdollisimman hyvin. Rotalla renkaat sopivat henkilöautojen lisäksi myös nelivetoajoneuvoihin ja katumaastureihin. Esimerkiksi Rotalla Setula renkaat omaavat varsin hyvät EU-rengasmerkinnät niin polttoainetaloudellisuudessa kuin märkäpidossa. Molemmat luokat ovat merkitty C:ksi. Rotallan valikoimasta löytyvät myös renkaat joiden märkäpito on luokkaa B. Renkaat omaavat hyvän pidon niin kuivilla kuin märillä pinnoilla ja niiden äänitaso on matalampi kuin esimerkiksi Michelinin Primacy renkaissa. Rotalla RU S Pace renkaat ovat myös erittäin hyvät ja sopivat suomalaisille teille erinomaisesti. Hinta laatusuhteeltaan Rotallan renkaat ovat erittäin hyvä valinta perusajoon.

Rotalla merkkiä kantavia renkaita on kehuttu kulutukseltaan kestäviksi, sillä samoilla renkailla voi helposti ajaa kolmekin kesää tai reippaasti yli 30 000 kilometriä. Rotallat sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön ja koska äänitaso on matala, ovat ne erittäin sopivat muun muassa kaupunki ajossa. Tutustu halpoihin renkaisiimme netissä ja tilaa omat Rotallan ympärivuotiset renkaat osoitteesta rengas-online.com, jolloin turvaat niin omasi kuin perheesi ajomatkat.

Rotalla ympärivuotiset renkaat ilmaisella ja nopealla toimituksella

Rotalla ympärivuotiset renkaat on valmistettu säästämään niin polttoainekuluissa kuin myös ympäristön rasituksen suhteen. Renkaat tarjoavat erinomaisen pidon kaikilla kuivilla tienpinnoilla mutta omaavat myös hyvät ominaisuudet märällä asfaltilla. Renkaat omaavat varsin korkeat EU-rengasmerkinnät. Tutustu renkaisiin tarkemmin kaikessa rauhassa tai selaa yli 100:n rengasmerkin ja 25 000 rengasprofiilin kokoista valikoimaamme. Löydät Rotallan lisäksi myös muitakin korkealaatuisia rengasmerkkejä edullisesti, kuten esimerkiksi Nankangin ja GT Radialin autonrenkaat. Asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kaikissa ongelmatilanteissa. Kaikilla myymillämme tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja ilmainen toimitus.

Rotalla profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 01.12.2020 07:22