Rotalla Henkilöauton talvirenkaat

Rotalla

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7516 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Aja turvallisesti talvikuukausien ajan. Tilaa kestävät ja turvalliset Rotalla talvirenkaat

Rotallalle on aina ollut tärkeää valmistaa korkealaatuisia renkaita kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan. Yhtiö seuraa tarkasti rengasmarkkinoita ja valmistaa omat renkaansa vastaamaan kysyntää. Rotalla talvirenkaat ovat kestävät ja turvalliset. Voit siis huoletta ajella Suomen talvisissa olosuhteissa ja samalla myös nauttia siitä. Tutustu näihin edullisiin renkaisiin tarkemmin ja tilaa omasi näppärästi meidän kauttamme.

Rotalla talvirenkaat valmistaa yksi Kiinan johtavimmista rengasvalmistajista. Yhtiön tavoitteena on luoda laadukkaita renkaita, joiden rakenne ja ajo-ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä. Renkaat valmistetaan Kiinassa Shandongin Guangraossa. Kyseessä on erittäin nykyaikainen tehdas, jonka hyödyntää automaatiota renkaiden valmistuksessa. Näin yhtiön on mahdollista taata asiakkailleen parasta mahdollista laatua. Tehdas rakennettiin jo vuonna 1986 ja sen laitteistoon kuuluu ulkomaalaista tekniikkaa. Tehdas valmistaa erikokoisia renkaita, joihin lukeutuvat muun muassa kesä- ja talvirenkaat. Yhtiölle on myös erittäin tärkeää se, että renkaiden valmistus kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän. Mikäli siis valitset omaan autoosi edulliset Rotallan talvirenkaat, säästät niin rahaa kuin luontoa. Tilaa uudet talvirenkaasi nyt ja aja turvallisesti talvisilla teillä Rotallan avulla!

Pitoa tarjoavat Rotalla talvirenkaat - valitse kitkat tai nastat

Suomen talvi on pitkä ja pimeä. Usein maanteitä koristaa lumi tai jää. Höylätyt tiet ovat usein liukkaita mutta joskus ongelmia tuottaa myös teille kasautuva sohjo. Suomen talveen suositellaan nastarenkaita mutta myös pohjoismaiseen ilmastoon tarkoitetut kitkarenkaat lumihiutale merkillä sopivat Suomen teille. Valikoimastamme löydät muun muassa Rotalla Ice Plus S110 kitkarenkaat, jotka tarjoavat erinomaiset ajo-ominaisuudet sääolosuhteista riippumatta. Renkaiden kuviointi tarjoaa parhaan mahdollisen pidon lumella, jäällä ja sohjossa. Mikäli haluat voit myös ostaa nastoitettavat Rotalla Ice-Plus SR1 renkaat. Kyseessä on Daytonia ja Nokian renkaita hiljaisempi talvirengas. Renkaan ajo-ominaisuudet ovat myös erittäin hyvät. Netissä myymämme Rotalla talvirenkaat voit asentaa esimerkiksi henkilöautoihin, pakettiautoihin ja katumaastureihin.

rengas-online.com myy sinulle halpoja kitka- ja nastarenkaita Suomen vaihtelevaan talveen. Nastoitettavat Rotalla renkaat sopivat sinulle, jos asut pohjoisessa. Uudet nastarenkaat kannattaa ajaa sisään rauhassa. Sisäänajoon suositellaan join 400-500 kilometriä. Kitkarenkaat voivat sopia sinulle mikäli asut Etelä-Suomessa tai rannikolla. Kitkarenkaat voivat olla käytössä nastarenkaita pidempään. Tilaa nyt sinäkin Rotallat talveksi ja nauti turvallisesta ajosta Suomen teillä.

Tilaa Rotalla talvirenkaat meiltä ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle

Rotalla talvirenkaat antavat sinulle mahdollisuuden nauttia talvesta turvallisesti. Korkealaatuiset kitka- ja nastarenkaat tarjoavat parhaan mahdollisen pidon lumisille, jäisille ja sohjoisille teille. Rotallan kitkarenkaat sopivat hyvin muun muassa lumisiin olosuhteisiin, kun taas nastarenkaat ovat omiaan jäällä. Renkaat ovat myös erittäin taloudelliset ja kestävät ajaa. Voit käyttää samoja talvirenkaita useamman talven. Löydät Rotallan renkaat yli 100 rengasmerkin ja 25 000 rengasprofiilin joukosta. Haun voit suorittaa yksinkertaisen lomakkeen avulla, johon täytät vain renkaiden koon. Kun tilaat talvirenkaasi meiltä, käsittelemme tilauksen nopeasti ja pääset pian tutustumaan tilaamiisi tuotteisiin. Toimitamme talvirenkaat sinulle ilmaiseksi.

Rotalla profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 05.12.2020 07:23