Roadstone Renkaat

Roadstone

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Useita kertoja jo tilannut renkaita. Aina saapuneet nopeasti. A. E., Kirkkonummi lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Roadstone renkaat ovat paitsi edullisia myös halpoja

Roadstone renkaat ovat edullisten renkaiden parhaimmistoa. Näissä renkaissa hinta ja laatu ovat kohdillaan! Roadstone on yksi suurimmista rengasvalmistajista, joka panostaa tuotekehitykseen niin Yhdysvalloissa, Aasiassa kuin Euroopassakin. Tuotekehityksellä pyritään parantamaan renkaita ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kaikkialla maailmassa. Edullinen hinta ja laadukas tuote ovat tehneet Roadstonen renkaista huippusuosittuja kaikkialla maailmassa, ja se tarjoaa sekä kesä- että talvirenkaita, jotka sopivat myös Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, kuten äärimmäiseen liukkauteen ja sohjoiseen tienpintaan. Voit valita Roadstonen renkaat niin henkilöautolle kuin vaikkapa katumaasturillekin. Näitä halpoja renkaita kannattaa suosia, mikäli hinta ja laatu ovat renkaiden valinnassa tärkeitä kriteereitä. Roadstonen renkaissa on innovatiivisella tavalla yhdistetty erinomainen pito, laatu, turvallisuus, hiljainen ajettavuus sekä halpa hintaluokka. Roadstonen renkailla ajat pitkään, joten varmista tulevat ajokilometrisi ja tilaa uudet renkaat rengas-online.comsta jo tänään!

Roadstone renkaat edullisesti ja nopeasti rengas-online.com -verkkokaupasta

Roadstone renkaat, kuten suositut N1000 -renkaat, ostat todella kätevästi ja edullisesti rengas-online.com -verkkokaupasta. Olemme suurin renkaiden myyjä Euroopassa. Valikoimissamme onkin huikeat 25 000 rengasprofiilia ja yli 100 eri rengasmerkkiä. Tilaaminen meiltä on turvallista ja riskitöntä. Saat tuotteillesi 30 päivän palautusoikeuden ja tilatessasi vähintään kaksi rengasta saat toimituksenkin ilmaiseksi. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua erittäin mielellään, mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseesi tai tuotteisiimme liittyvissä asioissa. Halutessasi voit hyödyntää asennuspalveluiden verkostoamme ja näin varmistaa helpon renkaiden vaihdon juuri silloin, kun se sinulle sopii.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 27.10.2020 07:25