Retro Renkaat

Retro

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Retro renkaat kaikkiin harrasteajoneuvoihin saat rengas-online.com -verkkokaupasta

Retro renkaat on tarkoitettu kaikkiin harrasteajoneuvoihin. Niitä on saatavana autoihin, kuorma-autoihin, moottoripyöriin ja traktoreihin. Retro renkaiden valikoimaan kuuluu erikoisempia renkaita, kuten valkosivurenkaita ja vyö- ja ristikudosrakenteisia renkaita. Retrorenkaita saa monen eri valmistajan tekeminä. Suurimpia retrorenkaiden valmistajia ovat Michelin, Vredestein, BF Goodrich ja Firestone. Retroja renkaita voidaan käyttää myös niin sanotuissa veteraaniajoneuvoissa. Ne tarkoittavat vanhoja, mahdollisesti museokilvissä olevia ajoneuvoja. Jotkut valmistajat valmistavat myös kilpakäyttöön tulevia retroja renkaita. Sellaiset soveltuvat hyvin vaikkapa rata-ajoon tarkoitettuihin autoihin, joissa riittää tehoja. Rengas-online.com -verkkokaupasta ostettaessa erikoisetkaan renkaat eivät maksa paljoa. Voit ostaa vaikka kaikki tarvitsemasi renkaat samaan aikaan, koska niiden hinta on niin edullinen. Rengas-online.com onkin autoharrastajien puolella ja pystyy siksi tarjoamaan laadukkaita renkaita halpaan hintaan. Osta siis retrorenkaat upeisiin ajoneuvoihin ja ihastuta kanssaliikkujia ajoneuvosi upeudella!

Edulliset, mutta silti laadukkaat retro renkaat harrasteluun

Rengas-online.com on Euroopan suurimman valikoiman omaava nettikauppa, joka palvelee myös erikoisempia renkaita etsiviä. Valikoimasta löytyy yli sata rengasvalmistajaa ja 25 000 rengasprofiilia, joten jokaiselle löytyy taatusti sopivat renkaat. Vähintään kahden renkaan ostaja saa tilauksensa ilman toimituskuluja. Tuotteet voi tilata suoraan jollekin kanssamme yhteistyötä tekevistä korjaamoista, joita on tällä hetkellä jo yli 400 ympäri Suomen. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tilaa siis kaikki erikoisemmat renkaat, kuten ristikudosrenkaat, harrasteajoneuvoosi. Autojen renkaiden lisäksi valikoimaan kuuluvat myös moottoripyörän renkaat. Tule nyt kannattaville ostoksille kaiken kattavaan verkkokauppaan!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:22