Pirelli Renkaat

Pirelli

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Pirelli renkaat

Pirelli on työskennellyt kovasti huippuluokan asemalle segmentin ylemmissä tasossa. Teknologioita, mitkä on kokeiltu ja testattu moottoriurheiluissa ovat muuttuneet täydelliseksi sopivuksi jokapäiväisiin vaatimuksiin. Jokaiselle ajoneuvotyypille on Pirelli rengas, mikä tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja äärimmäistä turvallisuutta ajaessa – rippumatta sääolosuhteista ja tien pinnoista.

Turvalliset matkat Seal Inside Technologian avulla

Pirellin kehittämä, Seal Inside Teknologian avulla voit jatkaa matkaasi turvallisesti, vaikka rengas oli puhkaistu - ilman välitöntä painehäviö renkaille. Tämä estää lähes 85 prosenttia onnettomuuksiin, joita tapahtuu kun rengaspaine laskee välittömästi. Tähän mennessä tämän vallankumouksellisen teknologia on toteutettu monenlaisiin ​​ Pirelli renkaisiin .

Sopiva pito jokaisella pinnalla – Pirelli renkaat

Yhdistämällä kahta eri kulutuspinnan kuviointi, Pirelli esittelee uutta, kun se tulee renkaat: Suuntaava renkaat etuakselilla lisäävät veden hajottamista ja varmistavat, että epäsymmetriset renkaat taka-akselilla koskevat kuivasemmin maanpinnan.Tämä tekee parempaa käsittelyä ja vakautta ja erinomaisen pidon kuivalla sekä märällä tiellä.

Pirelli renkaat vakuuttavat testeissä

Saksalaisen aikakauslehti "AutoStraßenverkehr" todistaa, Pirelli kesärenkailla on satunnaisen ​​jarrutusteho märillä ja kuivilla teillä. Vuonna 2012 Saksan vaikutusvaltaisen autoliitton ADAC tulosarvioinissa , Pirellin renkaat osoittivat alhaisimman polttoaineenkulutuksen kaikkien luokiteltujen tuotteista.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:21