ico 09-42 59 86 03 ico

Pirelli Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

Pirelli

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7295 Asiakkaiden arviot

kaikki renkaat ja palvelu on ollut nopeaa ja vaivatonta I. O., salla lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Pirelli profiileihin:Kestävät Pirelli renkaat alla ympärivuotiset ajotkin sujuu

Pirteät Pirelli-merkkiset kitkarenkaat polkevat tietä paremmin kuin ehkä kukaan, lähes säässä kuin säässä, parhaassa tapauksessa jopa ympäri vuoden. Näin säästyy vaihtamisenkin vaiva, kun samat renkaat kelpaavat käyttöön ja tuovat turvallista kyytiä kaudesta toiseen. Kun on kunnon kitkarenkaat alla, niin kelpaa kyllä sitten kulkea kaudesta toiseen. Tavallisenkin henkilöauton kanssa voi huoletta mennä talvea kohti, kunhan on alla Pirelli Cinturato kitkarenkaat alla niin varmaa on että pitoa riitää pitkälle loppusyksyynkin saakka, jos ei jopa ympäri vuoden. Leudon talven kanssa kannattaa olla varovainen, välttää turhia riskejä ja sileämpiä ripakuvioita.

Ponttevat Pirellit hoitavat hyvin kesät ja leudommatkin talvet

rengas-online.com rengaskaupan valikoimista löytyy varmasti paritkin Pirelli-merkkiset renkaat. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluista renkaista kun on kyse, niin kyllä Pirelliltäkin löytyy. Tavallisen henkilöautokategorian kriteerien mukaan, isompiin SUV-luokan autoihin sekä vaativaan pakettiautojen sarjaan, kuhunkin löytyy omat varta vasten ympärivuotista käyttöä varten suunnitellut mallinsa. Raskaampi kalusto kulkeekin lähinnä vain kitkarenkailla, kun ei nastojenkaan käyttäminen ole oikein sopiva lähestymistapa talven kohtaamista varten. Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kunnon kitkarenkaat suoriutuvat materiaaliensa ja rakenteensa ansiosta hyvin niin kylmällä kuin lämpimälläkin kaudella. Renkaan jäykkyys pysyy optimaalisena, joustavana talven varalle ja tiukkana kesän kuumillakin keleillä.

Nämäkin Pirelli kitkarenkaat suoriutuvat lähes säästä kuin säästä ja sopivat käyttöön parhaassa tapauksessa jopa ympäri vuoden

  • Sporttinen Scorpion Verde rengasmalli isompiinkin henkilöautokategorioihin sopivissa mitoissa (engl. SUV ja Crossover)
  • Erityisesti ammattimaisen ajamisen tarpeisiin suunniteltu Carrier kitkarengas, pakettiautoihin tai vaikka tilataksiin
  • Eurooppalaiseenkin talvikauteen suunniteltu Cintauro kitkarengas joka tuo uusimmat teknologiat arkiseenkin ajoon

Pirellin tunnettu kitkarenkaiden mallisto pysyy vaativienkin ja asiansa osaavien autoilijoiden agendalla pidempäänkin kuin moni muu rengasmerkki tai arkisempi mallisto. Pirelli kitkarenkaat ovat takuu siitä että matka etenee, tai ainakin että asioita tapahtuu toden teolla. Näiden renkaiden kanssa ei tarvitse ainakaan virpomaan ryhtyä, niin on kaikki ajateltu valmiiksi että varmasti toimii eikä ole vain onnesta kiinni miten käy.

Pistä Pirellin kitkarenkaat tilaukseen vaikka heti, näissä löytyy vikasietoistakin mallia millä voi mennä menojaan ilman sen kummmpaa puhkeamisen pelkoa. Pirellin lahjomaton "pistopuhkeamisia" ehkäisevä teknologia varmistaa että useimmissa puhkeamistapauksissa matka voi jatkua ainakin niin, että ei tarvitse jäädä tuntemattoman tien poskeen arpomaan. Renkaan sisäkalvoteknologia (engl. Seal-Inside) pitää ilmat sisällä vaikka nauloja, nastoja tai mitä neuloja tulisi.

Pirellin kitkarenkaat ovat järkevän ja talouttaankin ajattelevan autoilijan harkittu valinta. Tuskin on näitä kitkarenkaita ainakaan hinnalla pilattu, ominaisuudetkin ovat oivasti kohdallaan niin että turvallisesti kun mennään, ylittyy jäät ja tykkylumikin aivan kuin tuosta vaan ja sen kummemmin lipsumatta. Pistä Pirellit pyörimään ja ammattilaisen rengasmallisto käyttöön, niin että hyvä tulee ja kustannuksiakin säästyy reilusti ja kunnolla. Näin renkaat maksavat itsensä takaisin nopeammin, kun pidot paranee pikkurahalla ja valikoimaa on reilusti lähes jokaiseen automalliin tai koneeseen.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 07:18