Nokian Henkilöauton talvirenkaat

Nokian

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Hyvin toimii, paljon valikoimaa ja asennuksen valinta tehty helpoksi. U. L., Espoo lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Nopeampaan menoon Nokian talvirenkaat ja paremmat pidot pikkurahalla — edullisesti ainakin

Nokian talvirenkaat ovat kuin tehty pohjoisen Euroopan oloihin, ja onhan niiden historiakin ja juuret sielläpäin Eurooppaa missä jäätävää keliä riittää, talvipakkasia ja jäisiäkin teitä. Se kaikki tietää sitä, että suunnittelijoilla on ollut osaamista ja asiansa tuntemista niin että renkaista on tullut hyviä ja valikoimaa on koviinkin pakkasiin sekä vaikeisiin oloihin. Mikä ettei näistä talvirenkaista ole myös etelänkin laimeiden talvikelien ajoihin, vaikkei jäistä tykkylunta olisikaan tienpinta täynnä, niin hyvillä Nokian talvirenkailla pysyy sohjo ja jäätävä sadevesikin alta poissa ainakin niin että vesiliirron vaara pysyy turvallisen etäällä kuten suunniteltu on. Turvallisesti tulee silti aina mennä, ja varovasti ainakin, olosuhteiden mukaan ilman sen kummempia riskejä tai ottamista.

Nokian talvirenkaat suoritutuvat olosuhteisiin nähden hyvin sekä nastoilla tai ilman

rengas-online.com myy Nokian talvirenkaat kuin omansa, ja vallankumouksellista rengasta onkin tarjolla kun Nokian renkaista on kyse. Mainostaapa yhtiö kehittäneensä ns. nastarenkaiden aktiivimallin, jonka nastat voivat mekaanisesti vetäytyä renkaan sisään pois raapimasta tietä silloin kuin nastoja ei tarvita ja sitten taas kuljettajan näin päättäessä putkahtaa esille ottamaan jäisestä tiestä taas tukevan otteen. Tällainen automatiikka antanee odottaa, mutta on osoitus siitä että Nokian talvirenkaat pyrkivät innovatiivisiin ratkaisuihin, sellaisiin jotka ovat linjassa Nokian Renkaiden kotimaan ja taustavoimien kanssa. Eräänä päivänä ehkä nähdään täys-automaattiset Nokian renkaat jotka aistivat itse tien tarvitseman pidon ja nastoittavat itsensä jos näin tarvitaan. Luontoahan siinä samalla ehkä säästyy, ainakin kuljettaja voi innoissaan painella nappuloita ja käyttää samoja renkaita pitkällle loppukevääseen, vaikkei nastoja tarvita kuin ajoittain. Lumiketjutki toki on jo keksitty, ja helpostihan nekin asentuu, lähes kuin tuosta vaan — toki ei vain nappia painamalla.

Nämäkin Nokian talvirenkaat herättävät huomiota maailmalla

  • Hakkapeliitta nastarenkaat (versiot 8 ja 9 ainakin) joilla hoituu kovatkin kurvit kunnolla vaikka jäätä olisi ja kovat pakkaset
  • Urheiluautoihin suunnitellut WR A4 kitkarenkaat joilla hoituu sporttinen meno vaihtuvissakin olosuhteissa
  • Hakkapeliitta R2 kitkarenkaat joilla pohjolankin olosuhteissa tulee tasapainoinen yhdistelmä turvallista menoa ja mukavaa kyytiä ilman että tie turhaan rasittuu nastoista — varovasti kitkarenkaiden kanssa jos on jäätä ja pakkastakin tiellä

Meiltä rengas-online.com verkkokaupasta saat hakittua uudet Nokian talvirenkaat totisesti tavallistakin parempaan hintaan, jos et jopa edullisemmin kuin monet muut. Tästä ei tarjoukset varmastikaan ainakaan halvalla parane. Nokian renkaiden suunnittelijat tuntevat pohjoisen Euroopan olot, varmasti hyvin, jos eivät kuin omansa, niin että tuotteet ja rengasmallit ovat varmasti olosuhteisiin sopivalla tasolla. Nastoilla tai ilman, nämä renkaat saat kyllä rengas-online.com hyvään hintaan ja reiluin toimitusehdoin ainakin. rengas-online.com myy Nokian talvirenkaat vaativillekin asiakkaille ja vaikeisiin paikkoihin varmasti hyvään ja hintaa ja reiluin toimitusehdoin. Tervetuloa rengaskauppaan ostoksille!

Nokian profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:25